Ti mondtátok: szükség van alternatívára!

2022. szeptember 20. 20:47

Hisszük, hogy ép bőrrel is meg lehet úszni a válságot.

2022. szeptember 20. 20:47
null
Dobrev Klára
Dobrev Klára
Facebook

„A legfrissebb IDEA-kutatás is bizonyítja, mennyire várnak az emberek egy olyan kormányzóképes alternatívára, amely képes kiutat mutatni a válságból. Értjük és tudjuk, hogy a legnagyobb ellenzéki pártként, van felelősségünk és feladatunk ebben.

Ezért állítottam Árnyékkormányt és be fogjuk bizonyítani, hogy létezik más út, mint az országra kényszerített orbáni megszorítás. Hisszük, hogy ép bőrrel is meg lehet úszni a válságot. Arra vállalkoztunk, hogy az Árnyékkormánnyal valós alternatívát mutatunk.”

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 147 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bajuszkirály
2022. szeptember 21. 21:41
Ez nem alternatíva.
Kecmec
2022. szeptember 21. 20:43
Még értelmezni sem tudnak, a választási eredmény tisztán megmutatta,hogy a választó polgárok számára Ti (az egész ellenzék) nem vagytok alternatíva. Legnagyobb bünőtök pedig az hogy fogva tartjátok az ellenzéki szerep vállalást jelenlétetekel . Elképzelhető és remélem még vannak értelmes, becsületes,haza szerető emberek akik alternatívát jelentenének de veletek egy platformra nem akarnak kerülni.... Tehát abban kéne hagyni a megélhetési politizálást és esélyt adni másoknak,hogy megméretessék magukat.....
akiaki
2022. szeptember 21. 20:42
tessék kérem bolgáriával foglalkozni, ez magyar ügy!
Kivűlálló
2022. szeptember 21. 20:42
Talán szükség van alternatívára, de semmi esetre sem a férjedre és rád! Ti takarodjatok a politika közeléből is!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!