Csak semmi export!

2023. február 15. 06:08

Csalódni fog, asszonyom, itt nem lesz Majdan! Marad a jelen.

2023. február 15. 06:08
null
Pilhál György
Magyar Nemzet

„Ismerjük az ilyen értünk aggódó szólamokat, kiskezitcsókolom. Nem a hathúszassal jöttünk, hülyítettek bennünket már éppen eleget. (Mellesleg nem csak mi vagyunk így ezzel – számos ország tiltotta már ki területéről a USAID aggodalmaskodóit, mondván, elvannak az ő »demokráciaötleteik« nélkül is, tartsák meg maguknak.)

Nem ejtettek bennünket a fejünkre, Mrs. Power. Pontosan tudjuk, hogy Soros Gyuri bácsiék, ha nehezen is, de ráébredtek: a mai ellenzékkel nem tudják megbuktatni az Orbán-kormányt. Kidobott pénz. (Vezérük, a kétségbeejtő LáriFeri csak tovább erősíti a nemzet egységét.) Sőt már arra is rájöttek, dollármédiájuk is csak a pénzt viszi, infantilis álhíreikben saját maguk buknak orra.

Küldték tehát önt, a rutinos demokráciaexportőrt, aki annak idején Barack Obama arab tavaszos szélhámosságánál edződött. Majd jött a Majdan…

Csalódni fog, asszonyom, itt nem lesz Majdan! Marad a jelen.”

Nyitókép: Jim WATSON / AFP

***

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kaltran
2023. február 15. 23:18
Ennél a csalódni fog asszonyom dumánál azért egy kicsit több kéne. Mondjuk az elhárítás és az összes állami szerv hathatós összefogására, azonnali cselekvésére és kíméletlen következetességére. És végre le kell tartóztatni akit le kell tartóztatni, ahelyett hogy habostortákat osztogatnak úgymond büntetésül.
makutyi
2023. február 15. 19:58
Csak én látok kapcsolatot az alábbiak között? - Összevernek embereket pesten ok nélkül. - Valaki késsel akar a zsinagógába betörni. - Helyesbítés nélkül elhangzik egy hamis állítás a magyarok antiszemitizmusára vonatkozóan. - Miskolc környékén a térképen "cigánysimogatók" jelennek meg. - Samantha Power Budapesten....
Pelso j.
2023. február 15. 18:42
Ismét egy haszontalan, jelentéktelen beszólogatás egy szövetséges nagyhatalomnak. Mekkora bravúr és ész....
Leakis
2023. február 15. 12:45
Beszélő nevek az euban. Tavares(tavaris), S(z)arghentini stbJönnek hozzá az usából is. Pressmann. (nyomásgyakorló/sajtós), most ez a Power (erő). Nevetnünk kellene rajtuk, de inkább gyászosak. https://jobbraat.blogspot.com/2022/07/beszelo-nevek-az-eu-ban.html
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!