Újra a páston a helye Szájer Józsefnek

2023. július 14. 20:27

Annyira hidegen hagy, hogy mit tett, hogy azt elmondani nem tudom.

2023. július 14. 20:27
Trombitás Kristóf
Trombitás Kristóf
Facebook

Ábszolúte igaza van Deutsch Tamásnak: újra a páston a helye Szájer Józsefnek. Annyira hidegen hagy, hogy mit tett, hogy azt elmondani nem tudom és ennek alapvetően egy oka van: mivel nem vagyok bolsi és homofób, mint a dollárbalosok, ezért tisztelem a magánélet szentségét, tehát még inkább fullra telibeszarom bárki ízlését a négy fal között.”

Kapcsolódó vélemény

undefined

Deutsch Tamás

Index.hu

Idézőjel

Karácsony Gergely egyébként valójában nem is főpolgármester, hanem egy hiperaktív politikai influenszer.

Nyitókép: MTI/Balogh Zoltán
 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bagira002
2023. szeptember 20. 08:20
Gréczy nyilvánosan undorító önmagát fogdosta sőt kielégítette , guruló dollárosoknál dicsőség.
Illieral
2023. július 16. 11:02
99%, hogy trombitás is buzi, de lehet soha nem fogja bevallani. Szájre szégyent hozott az országra és a kormányra is. Kurvára kár lenne újból bedobni, ezzel csak mélyebbre ásná magát a Fidesz, van mostanában enélkül is éppen elég baj.
BartSimpson
2023. július 15. 23:13
A 4 fal között igen, de az ereszen ? 🤣
Osztap_Bender
2023. július 15. 14:04
Trombitálnál vele, ugye? Az tényleg magánügy, teleszarjuk vele a fazekad. De a buzi politikus zsarolható, ha jól beállított videó vagy fénykép felvétel mutatja az "aktusotokat", még azt is eláruljátok a Moszadnak, vagy az UDB-nek, mikor lesz a legközelebbi forintleértékelés, csak ne kerüljön nyilvánosságra a leleplező anyag. Ősi technika ez. Az nkvd, a gestapo, az sd, ávó, a cia, stazi, a mi5, a savak, mind-mind előszeretettel alkalmazta, alkalmazza. Így szervezték be a bolsevikok Donald Maclean diplomatát is. Három buzi pingpongozott, kettő a labdát ütötte, harmadik volt a háló az asztalon. Persze ruha nélkül. Az ügynök meg a fényképet készítette. Volt is meglepetés.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!