Igaza van az Amnesty-nek, életveszélyes a káosz Budapesten

2015. szeptember 14. 09:21

Az Astorián hétfő délelőtt 8.50 óta se közlekedési lámpa, se rendőr nem irányítja a forgalmat, a villamosok, buszok, autók azóta teljesen véletlenszerűen közlekednek.

2015. szeptember 14. 09:21

Életveszélyes káosz fenyegeti Magyarországot, figyelmeztetett közös közleményben az Amnesty International német és osztrák szervezete. Elég volt kitekintenünk a hírre a szerkesztőség ablakán, hogy lássuk, az emberi jogi szervezet ezúttal nem viccelt, a káosz már a budapesti belvárost is elérte: az Astorián délelőtt 8.50 óta jelzőlámpa és közlekedési rendőrök segítsége nélkül halad a forgalom, egyelőre baleset nélkül.

FRISSÍTÉS (9.30): Két közlekedési rendőr irányítja a forgalmat.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2015. szeptember 14. 11:42
Remelem a cikkironak nincs jogositvanya... Tudniillik rendor, lampa, tabla, utburkolati jel, szabaly. Ha az elso ketto nincs, utobbiak meg mindig mukodnek es egyertelmu az elsobbseg kerdese.
iva-nova
2015. szeptember 14. 10:46
Kicsit gyakorolják a közlekedési táblák jelentését....
Lorpo
2015. szeptember 14. 10:10
Akkor magyarország nem biztonságos ország? Nem lehet visszaküldeni a menekülteket? Esetleg a regisztrációjuktól is eltekinthetünk hogy minél előbb kikerüljenek az életveszélyből?
Szorgos Lajhár
2015. szeptember 14. 10:01
Az amúgy minősíthetetlen ai-nak abban igaza van, hogy (a szokásos orbánozás után) akkor lesz nagy gebasz, ha Ausztria is lezárja a határait és tömegek rekednek Mo.-on.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!