Kilencvenmilliós kormányzati támogatás a Holocaust közalapítványnak

2012. december 07. 10:02

Azonnali hatállyal kilencvenmillió forintos kormányzati támogatást kap a költségvetési tartalékból a Holocaust Dokumentációs Központ és Emlékgyűjtemény Közalapítvány – a kabinet erről szóló határozata a legutóbbi Magyar Közlönyben jelent meg.

2012. december 07. 10:02

Több más szervezet támogatásáról is rendelkezett a kormány, így 727 millió forintot biztosítanak a Bethlen Gábor Alapnak is a határon túli magyarok oktatási-nevelési támogatásának finanszírozására. Emellett százmillió forintot csoportosítanak át – szintén a rendkívüli kormányzati intézkedésekre biztosított keretből – a Magyar Vívó Szövetség, tízmilliót pedig a Halhatatlan Magyar Sportolók Egyesülete működésének támogatására.

A kormány arról is döntött, hogy a Prémium Euró Magyar Államkötvénynek az államkincstárnál történő teljes körű forgalmazásához kapcsolódó informatikai fejlesztésekre, új valutapénztárak beállítására, a meglévő pénztárak biztonsági felújítására, valamint képzésre 189 millió forintot ad.
 

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Antigoné
2012. december 07. 12:37
Mi lenne, ha lusta barátaim itt fentebb nemcsak a címet olvasnák el?
durrbele
2012. december 07. 12:28
Rohadt életbe nem zsidónak születtem!Unokám unokáinak unokái bőségben élhetnének e halott bizniszből.Ezek tudják hogyan kell meló nélkül összeharácsolni a lóvét.Gulágért és munkatáborért mikor tetszik minket kifizetni,Orbán Viktor?A komcsi üldöztetésért unokáimnak mikor adsz milliókat?KISZ titkár elvtárs a magyarok mikor kerülnek sorra?Kiebrudalásnál?
states
2012. december 07. 12:06
Fortélyos félelem igazgat, a kvázi szuperhatalomnak adózni kell, kormányoktól függetlenül.
kukagyerek
2012. december 07. 11:20
orbán, megint buktál néhány ezer szavazót!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!