Vona az ATV-nek: A Jobbik célja a 2018-as győzelem

2015. május 04. 09:14

A Kuruc.info és a Jobbik kapcsolatáról, a Jobbik néppártosodásáról és a párt belső vitáiról is beszélt Vona Gábor az ATV-nek.

2015. május 04. 09:14

„A Kuruc.infónak nem mi vagyunk a szerkesztője, és vannak tartalmai, amivel nem tudok azonosulni” – mondta Vona Gábor, a Jobbik elnöke az ATV-nek. Vona elmondta: Tapolca után az a cél, hogy a Jobbik megnyerje a 2018-as választást. A Jobbik az emberek valódi problémáival akar foglalkozni. Vona ígéri: ki fogja irtani a vadhajtásokat a pártból. A pártelnök szerint mindenki egyetért abban, hogy vállalhatatlan akcióknak nincs helye a Jobbikban. Hangsúlyozza: a 21. század pártjai legyőzték a 20. századot. Vona úgy látja: természetesen vannak viták a Jobbikban a párt jövőjéről, de azzal, hogy a Jobbiknak egy néppárti folyamatot kell bejárnia és hogy a párttól nem kell senkinek félni, mindenki egyetért. A pártelnök innovatív embernek tartja magát, szerinte haladni kell az idővel. Vona szívesen bocsánatot kér a Jobbik körüli vállalhatatlan dolgok miatt, de inkább a valóban fontos dolgokról beszélne.

Összesen 200 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. május 05. 08:35
A Jobbik Hajdú-Bihar megyei önkormányzati képviselője, Mohácsi László, azt mondta: „Deportálni kellene a cigányokat, hogy kibontakozhassanak” - írja az Rtl Klub. A Trianonban elcsatolt területek visszaszerzéséről, és Horty Miklós revizionista politikájának sikeréről beszélt egy felvételen Mohácsi László volt református lelkész, a Jobbik Hajdú-Bihar megyei önkormányzati képviselője. "Már nem lehet mosdatlan szájjal cigányozni és zsidózni" - nyilatkozta Zagyva György Gyula. Nézetei miatt már többször került politikai viták kereszttüzébe, legutóbb akkor, amikor kiállt egy holokauszttagadó párttársa mellett. A megyei közgyűlésen néhány nappal ezelőtt a Hajdú Online tudósítása szerint azt mondta: „Ha Orbán Viktor szerint a cigányok Európa rejtett erőforrásai, akkor lehetne deportálni őket, hogy kibontakozhassanak”. A konkrét kijelentéstől a Jobbik megyei közgyűlési frakcióvezetője is elhatárolódott, de szerinte a képviselő ezt jóvátette azzal, hogy bocsánatot kért. Mohácsi László közleményben azt írta: félreérthetően fogalmazott, azt akarta mondani, hogy a cigányságot úgy lehet visszavezetni a munka világába, hogy segíteni kell őket átköltözni olyan településekre, ahol van munka. Bár kerestük Mohácsit, de nyilatkozni nem akart. Az elmúlt hónapokban több jobbikosról is kiderült, hogy rassszista kijelentést tett, vagy posztolt közösségi oldalakon. A Fidesz frakció közleményt adott ki, amelyben azt írják: "Nem lepődtek meg, szerintük a Jobbik báránybőrbe bújt farkas, és hiába folytatnak cukiságkampányt, nem tudják valódi énjüket leplezni."
Inger Bakker
2015. május 04. 20:20
Voncsicsi, a kurva anyádat ! Hamarosan borul a kübli,látni való lesz kik is szponzorálják ezt a nemzetvesztő formációt.
qccqccqcc
2015. május 04. 20:06
Cicuskám! A te célod az álom kategória. meleg segged hozzá ér a fal melletti hideg falnál elterülő rózsaszín vizslához, és az lesz az ébredés: Mehetel kutyát pisáltatni.
Tintamin
2015. május 04. 19:54
Cukináci skizofrén balfaszok gyülekezete. Tényleg, akkor most illik utálni a jobbikosoknak a zsidókat-cigányokat-melegeket-bárkit, vagy csak a hatalomrakerülés után szabad ilyet? Broáf.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!