Az önkormányzat szerint Józsefvárosban nincs offshore-ügy, a PM képviselője „megint hazudozik”

2015. december 05. 18:43

Józsefváros szerint piaci értéken adták el a Trefort utcai Hunyady-palotát, hazugsággal vádolják az eladást támadó ellenzéki képviselőt.

2015. december 05. 18:43

Józsefváros egyik alpolgármestere, Sára Botond közleményben reagált Erőss Gábor, a PM helyi képviselőjének állításaira, melyben hazugsággal vádolja az ellenzéki politikust:

„Erőss Gábor, a PM józsefvárosi képviselője megint hazudik. Józsefváros nem gabalyodott semmiféle offshore céghálóba. Erőss Gábor állításával szemben az önkormányzat a Trefort utca 3. szám alatti ingatlant törvényes és szabályos módon, nyílt pályázaton értékesítette. Hazugság az is, hogy mindezt csökkentett áron tette volna, piaci forgalmi értéken került eladásra az egy évtizede jogvitás ingatlan.”

Mint írja, a vásárló a hatályos szabályok szerint átlátható szervezetnek minősül, Erőss pedig már testületi ülésen is választ kapott a kérdéseire:

„Bármennyire is erőlködik Erőss úr, az ingatlant megvásárló cég Magyarországon adózik, a törvények alapján átlátható szervezetnek minősül. A képviselő úr a témában feltett minden kérdésére részletes választ kapott, melyet a képviselő-testületi ülésen készült felvétel is bizonyít. Megkérjük Erőss Gábort, hogy ne hazudozzon, ne sumákoljon, és ne csapja be a közvéleményt!”

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Perka
2015. december 06. 08:32
Ennek az Erőssnek volt egy kis lopásos ügye pár éve. A bíróságot is megjárta vele. Ma Pm-esként ugat a lopás ellen. Jellemző.
liberálzöld.
2015. december 06. 08:21
"törvényes és szabályos módon" Világos, Nertársak?
Tintamin
2015. december 05. 23:36
Vicces, amikor a maffiózókról valaki azt állítja, hogy lopnak, erre ők elkezdenek hisztizni. A fidesz egy viccpárt.
Monkey4you
2015. december 05. 22:27
Picsába Mindegyikkel!!! (PM)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!