Mégsem tiltják ki a 14 éven felülieket a józsefvárosi játszóterekről

2017. június 08. 13:23

A végül elfogadott javaslat szerint csak azokat fogják bírsággal sújtani, akik nem megfelelően használják a játszóteret és az ottani eszközöket.

2017. június 08. 13:23

Végül mégsem azt a javaslatot fogadta el a józsefvárosi képviselő-testület, amely teljesen megtiltaná, hogy 14 éven felüliek is használják a VIII. kerületi játszótereket. Erről Erőss Gábor, a testület párbeszédes tagja nyilatkozott a hvg.hu-nak. Mint elmondta: végül egy olyan változatot fogadott el csütörtökön a testület, amelyben azokat büntetik majd, akik nem emgfelelően használják a játszóteret vagy a játszótéri eszközöket. 

Erőss azt viszont nem zárta ki, hogy végül rejtve megőrzik az eredeti szándékot például úgy, hogy a játszótéri eszközök mellé táblát helyeznek ki azzal, hogy azokat csak 14 éves korig lehet használni.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A teremburáját
2017. június 08. 20:02
Te idióta patkány Erőss, s vajon azokat a játékokat a kerület már házas/drogos kamaszai számára helyezték ki? Te felelsz majd a károkért és az esetleges balesetekért?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!