Magyarország kontra Soros – a HírTV bemutatja Tucker Carlson új filmjét (VIDEÓ)

2022. január 26. 20:26

A Fox News sztár-műsorvezetője a Soros-hálózat migrációs és LMBTQ-propagandájának a módszereiről szóló mozijában többek közt Orbán Viktorral is beszélget a magyar származású milliárdosról.

2022. január 26. 20:26
null

A Soros-hálózat migrációs és LMBTQ-propagandájának a módszereit mutatja be Tucker Carlson a HírTV-n hamarosan megtekinthető új dokumentumfilmjében. Az amerikai Fox News sztár-műsorvezetője mások mellett Orbán Viktorral beszélget arról, hogy a tőzsdespekuláns miért tart a jelenlegi magyar kormány által képviselt nemzeti értékektől. Carlson tavaly nyári magyarországi látogatásán beszélt arról, hogy az amerikai társadalomban már jelentős károkat okozott a liberális érzékenyítés. 

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pipa89
2022. január 28. 07:42
Sorosan kapcsolt Gyuri bá! Nézem, nézegetem... látom a Bank of England után kisemmizett angolokat, nézegetem a Malajziában parazitának becézett öreget, látom a dél-kelet-ázsiai csődhullámot, ami miatt ki tudja hányan menekültek a halálba. Nézem a messiási hajlamú embert, keresem, de amit én látok: csak egy ember, aki önmagában hajlékot adott 100 évre az ördögnek. Lelked rajta, Gyuri bá! Én csak egy szürke életű magyar vagyok, de egyet biztosra tudok! Jöhetsz bárkivel karténfogva, összepaktálva: ez itt Regnum Marianum, ahol számodra nincs egy talpalatnyi hely sem, bármennyire sajdítja a szívedet hiánya. Ide úgy kaphatsz belépőt, ha kitakarítod magadból a dögöt, ami örök szerzésre ösztönöz. Nem baj, ha nem hiszel Istenben, akkor mélyülj el a zazenben, hátha sikerül kristálytisztán megpillantanod önmagad, ahogyan most éppen rád tekintve, látom sötét lényedet.
Tubalkain
2022. január 27. 21:02
Magyarország Soros György ellen 1. rész elérhető itt magyar felirattal: https://www.youtube.com/watch?v=LH4F4U5r2lo
Mátyás01
2022. január 27. 14:02
Azt azért hiányolom a sorosról szóló alkotásokból, hogy alig, vagy egyáltalán nem esik szó bennük arról, hogy soros csak egy manager vagy igazgató szintű ember a háttérhatalom hierarchiájában és nem ő a maffiafőnök, a tulajdonos.
jött a csősz és mindenkit hazazavart
2022. január 27. 09:13
9 millió magyar van a világban és monarchiabeli, tangó harmónika a zene. biztos látta ezt valami hozzáértő, vagy csak a főni szövegeit nézték át? jobban kéne figyelni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!