Kicserélték a címet

2023. augusztus 24. 19:35

Még nem látják elérkezettnek az időt arra, hogy egyenesen beletolják a nép képébe ezt az új tervüket.

2023. augusztus 24. 19:35
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Bádog blog

»A választások rosszat tesznek a demokráciának« – írta mai címében a New York Times.

Aztán kicserélték a címet, na nem azért, mert ezek a rohadt, cégéres gazemberek nem így gondolják, hanem azért, mert még nem látják elérkezettnek az időt arra, hogy egyenesen beletolják a nép képébe ezt az új tervüket. Szóval a címet lecserélték, de a cikkben benne hagytak (lassú érzékenyítés, felkészítés) egy Adam Grant nevű »szervezeti pszichológust«, aki kifejti, hogy...

Eh, semmi kedvem leírni, mit fejteget ez a szardarab. Olvassák el, és képzeljék el hozzá, mi történne, ha nálunk, mondjuk egy jobboldali lapban ezt fejtegetné valaki, vagy ha a Magyar Nemzet azzal a címmel jelenne meg, miszerint »A választások rosszat tesznek a demokráciának«. Na? Megvan?

S még csak annyit: a választások nagy valószínűséggel nem tesznek rosszat a demokráciának, szóval ez az Adam nevű szardarab »téved«. Ám ami biztos: a demokráciának (és úgy összességében a normális, emberi életnek) rendkívül jót tenne, ha szétrúgnánk végre az összes Adam Grant meg a New York Times tökét. A Soroséékkal együtt. Na, az tényleg jót tenne...”

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Mandiner/Földházi Árpád

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hangillat
2023. augusztus 25. 21:59
A kétpólusú világrend végét bejelentők a jóléti társadalom fenntartását már felesleges luxusnak tartják. A Deep State, az összeesküvés elméletekben, a világmédia mint áldemokratikus létében nem hívők előbbiekre felhöhhentenek. Elég nekünk az itteni internáci, média-árják által hidegen agyba sajtolta sajtó állítása: Soros -terv nincs! Miután az OSF bejelentette, hogy kivonulnak Európából (tehát maradnak) nehéz tagadni a 'nincsezést'. A haladár-szelleműek nem vallásos hitét szinte feltörhetetlen páncél védi-pl. Kun Béla fizetett forradalmár kivégzéséig 'hitt', akár az '56-os forradaiomig a nyugati értelmiség. Hitüket, megélhetésüket 'usásították': '68 Párizs, Mao Ce Tung; gender, woke, zöld.... most. USA-OF viszonya a valamikori óriásbolygó SZU nagybolygó -kisbolygó viszony plusz az emberi elme vonzani képessége- amerikai álom, most bideni elő-rémállami MÁSSALHANGZÓK+ stb. (folytatva)
zsolti123
2023. augusztus 25. 13:59
Szép Új (neokommunista) Világ - A háttérhatalom tehát előállt a farbával, és előtérhatalommá vált. https://magyarnemzet.hu/velemeny/davosi-keltezesu-neokommunizmus-9438167/ http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=164533080&t=9214522 https://www.origo.hu/tudomany/20230510-1988ig-szigoru-allamtitoknak-minosult-a-sztalini-terror-egyik-legborzalmasabb-horrorsztorija-a.html
but-head
2023. augusztus 25. 10:27
Nem tudom mit lacafacáznak? Létezik egy régi, kipróbált módszer az ilyen jellegű probléma kiküszöbölésére. Kiválóan működött csak Magyarországon 40 éven át: Egy jelöltet kell indítani és kész. Hogy kit, azt meg a "zélcsapat" kiválasztja. Amúgy a jól bevált módszernek neve is van: "népi demokrácia". Ennyi!
Fed74
2023. augusztus 25. 09:16
A Magyar választási törvényről mi a véleményed tolvaj köcsög? Na erről ugass, te beszédhibás törpe szar! Csicska Zsóti!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!