Szánthó: A magyarok nincsenek egyedül a szuverenitásért folytatott küzdelemben

2023. november 29. 12:07

„Ugyanazzal a liberális-neomarxista vegyes házasságból született koszlidérccel küzdenek, amellyel a nyugati civilizáció többi, nemzeti elkötelezettségű politikai ereje is” – mutatott rá az Alapjogokért Központ főigazgatója.

2023. november 29. 12:07
null

Szánthó Miklós szerint a globalista hálózat ugyan más-más neveken jelenik meg a világ különböző pontjain – olykor Kominternnek hívják, másszor a nyílt társadalom hálózatának vagy Sao Paulo Fórumnak –, azonban e jól szervezett, profi és egymással sokszor összekapcsolódó együttműködések célja mindig és mindenütt a nemzeti szuverenitás letörése, valamint a kultúránk, hétköznapi életünk és az életmódunk feletti irányítás átvétele. Ezért válhatott a XXI. század meghatározó politikai törésvonalává a szuverenisták és a globalisták ellentéte hangzott el az Alapjogokért Központ a Kereszténydemokrata Intézet Alapítvánnyal közösen szervezett Alejandro Peña Esclusa A Sao Paulo Fórum kulturális háborúja című könyvének bemutatóján.

A főigazgató szerint a globalista erők támadása ugyanúgy a lélek ellen irányul, mint a nemzeti és a nemzetközi szocializmus esetében. Nemcsak a hatalmat próbálják kiszervezni egyebek mellett Brüsszelbe, hanem elvennék a nyugati civilizáció hagyományos értékeit, megfosztanák az embereket az Istenüktől, a hazájuktól és a családjuktól.

Szánthó beszédében arra is felhívta a figyelmet, hogy Magyarországgal kapcsolatban az okoz frusztrációt a progresszív mainstreamnek, hogy a hazai nemzeti oldal nemet mondott a kulturális ajánlatukra.

Ezzel a nemzeti erők nemzetközi együttműködésének motorjává váltunk, és egyre több szövetségesre találunk világszerte, így Latin-Amerikában is.

Németh Zsolt, az Országgyűlés külügyi bizottságának elnöke arról beszélt, hogy a kommunista struktúrák időben és térben egyaránt nagy kiterjedésűek.

„A kommunizmus mindent túlél, mint a jégbe fagyott csótány” – fogalmazott.

A szerzőt bemutatva elmondta, hogy Alejandro Peña Esclusa igen bátor ember, hiszen Venezuelában elnökjelöltként mérkőzött meg Hugo Chávezzel, sőt, börtönbe is került politikai szerepvállalása miatt.

A könyv által a kommunizmus elleni küzdelemhez adott tanácsok közül kiemelte a baloldal egyetemeken és kulturális térben látható előretörésének megállítását, valamint a vallásos hit megerősítését.

Alejandro Peña Esclusa hazája példáján mutatta be, hogy miként működnek a baloldali globalista hálózatok. Ismertetése szerint Hugo Chávezt az tette súlytalan szereplőből a venezuelai elnöki pozíció első számú várományosává a kilencvenes évek elején, hogy Fidel Castro segítségével a Sao Paolo Fórum résztvevőjévé válhatott. Onnantól ugyanis rendelkezésére állt a kellő nemzetközi támogatás, a finanszírozás, a tanácsadók serege, illetve a médiaháttér – írták az Alapjogokért Központ közleményében.

Fotó: Ficsor Márton

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. november 29. 13:19
A törpe kisebbség nevében mocskolódó Szánthó meghamisitja a tényeket. Az EU parlamentjében 4 nagy frakció létezik. A jobboldali konzervativok, a Liberálisok, a Szoc.demek és a Zöldek, Ők teszik ki az EU kb 80%-át És mind Orbán jogtipró rezsimje ellen van. Tehát Orbán 4/5-ös vesztésre áll. Ez sokkal nagyobb arány, mint a 2/3. ( mondom a számtanból is bkkott fideszimádók kedvéért)
istvanpeter
2023. november 29. 12:58
Sajnálatos módon, a háttérhatalmi maffia nemcsak ábrándozik a világuralomról, hanem igen komoly meg-megújuló rohamokat is szervez az emberiség ellen és a világrabszolga birodalom létrehozása érdekében. A szuverén nemzetek felszámolásában igen komoly bázist jelent az EU, amelynek a tisztségviselői és egyes tagországok vezetői elárulták Európa népét és az agresszív iszlám muszlim népességgel akarják megsemmisíttetni a szuverén fehér társadalmakat.
Massimiliano Prospero dArco
2023. november 29. 12:37
világ proletárjai egyesüljetek, csak a proletárok most éppen nacionalistát játszanak
Massimiliano Prospero dArco
2023. november 29. 12:29
internacionalista nacionalizmus, ilyet is csak szánthó elvtárs tud odahányi a szerencsétlen kispolgári családok asztalára...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!