Dézsi Borkairól: Ez az ember egy tátongó seb, ezt én bevarrom a győriek segítségével

2024. március 27. 09:31

Dézsi Csaba András nem hagyta válasz nélkül Borkai Zsolt megnyilvánulásait.

2024. március 27. 09:31

Nyitókép: Borkai Zsolt. Fotó: MTI-archív/Krizsán Csaba

Élesedik a kampány Győrben, ezt jelzi, hogy Borkai Zsolt korábbi polgármester egy bizonyos videót „lebegtet”, amelyben szerinte a regnáló polgármester, Dézsi Csaba András megüt egy embert. Az ATV műsorában a műsorvezető Rónai Egon azt firtatta Borkainál, hogy valóban létezik e egy ilyen videó és Borkai birtokában van e, erre a korábbi győri polgármester sejtelmesen annyit felelt, sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudja. 

Dézsi Csaba András reagált Borkai szavaira.
Fotó: MTI-archív/Krizsán Csaba

Ezt is ajánljuk a témában

Természetesen nem maradt el Dézsi Csaba András válasza sem. A Telex megkeresésére a következőt válaszolta: „Értem én, hogy valaki fölé akar kerekedni a másiknak, de képtelen erre, mert ismeri mindenki, és amivel egyszer lebukott, az sok ezerszer előfordult. Nyilván nem lehet szentet faragni abból, aki nem az; nem lehet okos embert faragni abból, aki nem az, és kevésbé befolyásolható embert abból, akiről még a felesége is azt mondja, hogy nagyon befolyásolható” – fogalmazott Dézsi, aki azt is hozzá tette, nincs olyan felvétel, amivel zsarolni lehetne őt. „Olyanról hallottam, amit mesterséges intelligenciával próbáltak machinálni” – tette hozzá, majd üzent Borkainak: „Ez az ember egy tátongó seb, ezt én bevarrom a győriek segítségével tizenegy hét múlva, de lehet, hogy a rendőrségnek kell őt bevarrni.” 

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
orokkuruc-2
2024. március 27. 13:06
Dézsi nem jó választás volt, de kényszerhelyzet szülte. Annál viszont kevés világosabb dolog van, hogy Borkai játékba lépése csak a jobboldali esélyeket csökkenti. Ha ezt nem tudja, akkor azért nem érdemel még egy esélyt, de a tudja, akkor pedig még a szépséges városháza közelébe sem szabad engedni! Mivel az ötlet az indulására csak balról jöhetett, esetleges nyerése (vagy a jobbos szavazatok szétoszlása miatt a balos polgi nyerése) után Butapest 2 lenne Győrből. Nemhogy nem fejlődne, hanem.. dehát had ne kelljen ezt is elmondanom!
savant
2024. március 27. 12:38
Én ugyan Fideszes vagyok, de! Ezt a mostani, nem is tudom minek nevezhető ripacsot remélhetőleg eltakarítják a választók júniusban! Papagájos dézsma úracska, akit lehet Borkai fog bevarni...? Dézsma papagálytól kérdezném, miért nem dicsekszik mint elért eredménnyel a Közbeszerzési Hatóság részéről kiszabott 30 milliós büntetéssel??? Ezt majd a győri polgároktól elvont pénzből fogja vajon kifizetni v. a sajátjából? Az utóbbiban nem nagyon hiszek.
Tommaso
2024. március 27. 11:29
Vajon megigéri-e valamelyik jelölt hogy a Rába ETO-t ismét az élre repiti. Az AUDI-s pénzügyi háttér megvan. Talán Póczik, Burcsa, Szentes is él még...
Tommaso
2024. március 27. 11:26
Majd a győriek eldöntik. Igaz, hazug kampány, és nem fair verseny után, de csak az ő szavazataik számitatnak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!