Orbán Viktor szembe ment Angela Merkellel (VIDEÓ)

2024. március 13. 09:36

„Nincs az a pénz, amiért ide migránsokat engedjünk be!” – hangsúlyozta új videójában a miniszterelnök.

2024. március 13. 09:36

Nyitókép: TikTok

Orbán Viktor a TikTok-csatornájára posztolt egy videót, amellyel ismét világossá tette: a magyar kormány nem fogja lehetővé tenni migránsok befogadását Magyarországra. Amíg Angela Merkel azt hangoztatta a 2015-ös migrációs válság után, hogy „meg tudjuk csinálni!”, addig a magyar miniszterelnök úgy látja: „Nincs az a pénz, amiért ide migránsokat engedjünk be!” 

A miniszterelnök által közzétett videót alább tekinthetik meg:

 

 

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:22
🍓 ️ ­­­A­­­ ­­­d­­ö­g­­­ö­­s­­­ ­­l­á­­n­­y­o­­k­­ ­­v­á­­r­­­n­­a­­­k­­ ­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Patika
2024. március 13. 14:15
Amúgy is van itt már elég... (iráni, arab, fekete meg kínai, meg ukrán és még ki tudja miféle jövevény)
Átoperált Kiscsoportos
2024. március 13. 11:39
Katarina Barley: Nyilvánvaló, hogy Orbán, a családja és a barátai közpénzt lopnak "Barley az interjúban beszélt többek közt arról, hogy " ... nyilvánvaló, hogy Orbán, a családja és a barátai, közpénzt lopnak. A magyar és az európai emberek pénzét lopják." (2022. márc. 8.) Ezzel az EP elnökhelyettese derekasan megsértette a magyar miniszterelnököt ... volt feljelentés? ... nem ... miért nem? „Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is.” (V.Havel a Pedovajdátokról 2002) Nem törlöm belétek a cipőmet, mert a vajdátok már kitörölte veletek a seggét. Sötétmagyarország, sötétpedofidesz ...
Átoperált Kiscsoportos
2024. március 13. 11:35
Hatvan(milliárd)pusztát a mi pénzünkből építette a Pedovajdátok, Ostoba Cigánytamponok! Ezt köszönhetjük a Bakcigány Pedovajdátoknak: - már csak a bolgárok vannak mögöttünk (talán) - 2010 óta majd' 3 szorosa lett az államadósságunk - az € zóna 3-szorosa az inflációnk - az államháztartási hiány az EU-ban az egyik legnagyobb - 400 körül van az € - az EU-ban nálunk volt a legnagyobb vásárlóerő csökkenés - 2023-ban kb 2000 milliárd buktája volt az mnb-nek - az EU-ban az értékéből a legtöbbet vesztett deviza a HUF lett - az ország 4 régiója is az EU legszegényebbje közé tartozik - magyarPutrisztán hivatalosan is az EU legszegényebb országa - 4 millió ember él a létminimum alatt - az árszínvonal 2020 óta 40%-kal nőtt. - az élelmiszerek ára 2 év alatt közel 60, 4 év alatt több mint 70%-kal emelkedett. - itt adják Európa egyik legalacsonyabb bérét - itt van az EU-ban harmadik legnagyobb adóteher a fizetéseken - magyar állampapír a 3. legrosszabb a világon
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!