Szentkirályi Alexandra beindította a „Kamumétert”

2024. március 22. 14:24

„Ígérgetni Karácsony Gergely nagyon is tud, így volt ez öt éve is. Nézzük meg közösen, hogy mi teljesült és mi a kamu” – fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

2024. március 22. 14:24
null

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Kamuméter néven indít sorozatot a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje, hogy kiderüljön, mi teljesült Karácsony Gergely főpolgármester választási ígéreteiből. Szentkirályi Alexandra pénteken a Facebook-oldalán megosztott videójában azt mondta, közeleg a kampány és menetrendszerűen jön a „balos ígéretdömping”.

Ígérgetni márpedig Karácsony Gergely nagyon is tud, így volt ez öt éve is. Nézzük meg közösen, hogy mi teljesült és mi a kamu”

– fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje.

Szentkirályi Alexandra a videóban a Városháza parkot mutatja be, amiről Karácsony Gergely azt ígérte, hogy „szép, zöld, szemléletformáló és kellemes” lesz. Azt mondta, hogy a korábbi ígéretekből nem sok valósult meg: az ott lévő parkoló kicsit átrendezve, egy murvás sáv kijelölve, bent egy apró udvar.

„Tehát, akkor az ígéretet betartotta vagy kamu volt” – tette fel a kérdést a főpolgármester-jelölt, majd hozzátette, hogy „kamu volt”. „Szomorú végignézni, ahogy Gyurcsány és Karácsony bánnak Budapesttel és az itt élőkkel, ennél ez a város sokkal többet érdemel” – fogalmazott Szentkirályi Alexandra, hangsúlyozva, hogy „Budapesten változás kell!”.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:19
🍓 ️ ­­­A­ ­­d­ö­­g­­­ö­s­­­ ­l­á­n­­y­­­o­­k­­ ­v­á­r­­­n­­­a­­­k­­ ­­r­á­­­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­𝗡
atti64
2024. március 22. 17:47
KARÁCSONY TAKARODJ A SITTRE KÁRTÉKONY CSOTÁNY VAGY BAZD MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
balbako_
2024. március 22. 17:21
Helyes! Aztán azt is kéne ismertetni, hogy mit tervez győzelme esetén.
Osztap_Bender
2024. március 22. 16:53 Szerkesztve
Talán Sz.A. olyan főpolgármester lenne hosszában, mint a jelenlegi hibbant keresztben. Az új főpolgármesternek igen nagy bátorságre lesz szüksége, hogy megszűntesse a feleleges bicikli és buszsávokat, felszabadítsa a lezárt parkolókat, feloldja a közlekedési tilalmat a Lánchídon és a rakpartokon, eltakarítsa a hibban után maradt szemetet, a törvény elé állítsa az önkormányzat előző tolvajait, megoldást találjon a hajléktalanok elhelyezésére, stb. Nem lesz egyszerű dolog, Történelmi ismereteim szerin talán a "fiatal", nem tépelődő, hanem azonnal cselekvő Vas Zoltán lenne képes ilyenre. (Persze pártjával a háta mögött.) Vitézy talán megfelelő is lenne, de győzelme esetén a regnáló hatalomtól nem várhat támogatást. Anélkül és pénz nélkül pedig igen véleményes a dolog.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!