Az amerikai filmsztárok elismerését is elnyerte a Most vagy soha!

2024. április 26. 15:59

A Bonus Trip szereplői a film képi világát emelték ki.

2024. április 26. 15:59

Nyitókép: Spencer Vaughn Kelly, Vanessa Leksander és Camryn Jackson Fotó: Sunhill Media

Hazánkba látogattak az amerikai-magyar koprodukcióban készült Bonus Trip című akcióvígjáték amerikai főszereplői a film magyarországi exkluzív díszpremierjére.

A film operatőre a nemzetközileg elismert Herbai Máté, akinek a nevéhez köthető többek között a Testről és lélekről című Oscar díjra jelölt mű is. 

A külföldi főszereplők között ott van Camryn Jackson, illetve a közkedvelt lengyel színésznő, Vanessa Alexander is, a rendőrkapitányt alakító színész pedig Bruce Lester Johnson, aki olyan világsikerekben is szerepelt, mint a Ready Player One, az Igazság Ligája, vagy éppen az Indiana Jones és a Sors tárcsája.

A magyar főszereplőket már jól ismerhetik a nézők: Árpa Attila és Ónodi Eszter is feltűnik a filmben, valamint Simor Olivér, akit a Való Világ negyedik szériájában ismert meg az ország.

Az amerikai főszereplők nem mulasztották el az alkalmat, hogy megnézzék a Most vagy soha! című filmet, amelyet 

fantasztikus munkának neveztek, kiemelve a színészi és operatőri teljesítményt.

A színészek látogatásáról szóló rövidfilmet itt nézheti meg: 

 

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. április 27. 12:25
Ezt a filmet is az a kis közösség csinálja - ki tudja kinek a pénzéből - akit senki nem ismer, de a filmet sem, minden esetre díjazzák őket!
Conduct
2024. április 26. 20:42
Mi mást mondtak volna?Bármelyik magyar filmrôl ez lenne a véleményük.
Kativagyokazobudai
2024. április 26. 18:33 Szerkesztve
Nem t'om, mi az a "filmszár", de azt igen, hogy a hazánkban sűrűn megforduló amerikai sztárok közül Brad Pitt, Angelina Jolie, Johnny Depp, Mel Gibson, Nicolas Cage, Benedict Cumberbatch, vagy Placido Domingo, ill. a Virtuózok zsűrijéből (is) ismert kazak Dimash Qudaibergen véleményét sehol sem olvastam a filmről.
Zolotarjov
2024. április 26. 17:54
Na ugye..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!