Kiakadt a humorista a diósgyőri buktára

2024. május 07. 10:51

Aranyosi Péter szerint is hatalmas bunda volt a hétvégi mérkőzés.

2024. május 07. 10:51
null

Nyitókép: Török Attila/MTI

 

A hétvégén az Újpest 7-0-s győzelmet aratott a Diósgyőr felett az NB1 31. fordulójában a Szusza Ferenc stadionban. A megszerzett három ponttal a lila-fehérek matematikailag is biztosították a bentmaradásukat az első osztályban, így a Mezőkövesd mellett a Kisvárda kezdi a következő szezont az NB2-ben. 

A DVTK fanatikusai a 4-0-s félidei eredménynek köszönhetően a szünetben távoztak a stadionból. A mérkőzés után a Diósgyőr csupán ennyit írt a klub hivatalos Facebook oldalán: „Bocsánatot kérünk minden szurkolónktól!” A meccs után rengetegen bundát kiáltottak, az óriási felháborodás továbbra sem csillapodott. 

Aranyosi Péter is elmondta a mérkőzésről a véleményét, a humorista a Sportalnak nyilatkozott. 

Nagyon örülök, hogy a vállalati érdekcsoportok csatáját az Újpest megnyerte. Hatalmas bunda volt! 

De ezt lehet finomabban csinálni. Értem én, hogy a lényeg, az Újpest maradjon bent az első osztályban, viszont diósgyőri szimpatizánsként azt mondom, a közönség így nagyon hamarosan eltűnik majd. Nem véletlen, hogy a félidőben a vendégszektor szinte kiürült. Most jön a Ferencváros elleni csata, mondanom sem kell, hogy mekkora őrület szokott lenni ilyenkor a városban, de jelen körülmények között nem hiszem, hogy telt házas lesz a találkozó. Csalódott vagyok és szomorú, mert ez már régen nem a sportról szól. Az a bajom, hogy ez most csak üzlet. Az illúziót veszik el így a szurkolóktól. Erről a mérkőzésről az a történet jut eszembe, amikor egy államtitkárt felelősségre vontak, hogy 850 millió forintot tüntetett el, mire ő így felelt: »De nem tudtam, mert maguk észrevették«. Nonszensz. Úgy látszik nekünk még a »szép« bundázást is tanulni kell” – mondta Aranyosi. 

A csúfos vereség után Magyar Mátyás, a DVTK tulajdonosa azt mondta, A DVTK címeres mezében ilyen teljesítményt semmilyen összeállításban, semmilyen taktikával nem lehet nyújtani és százszázalékosan megérti a szurkolók csalódottságát. 

A 32. fordulóban, szombaton a Diósgyőr a Ferencvárost látja vendégül, a mérkőzés 19:30-kor kezdődik. 

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:48
🍓 ️ ­­I­­g­­a­­­z­­i n­­­i­m­f­­­o­m­­­á­­­n­i­­á­­­k­­ 👉 𝐖­­𝐖­­­𝐖­.­­­𝐗­𝟏­­𝟖­­­.­𝐅­𝐔­𝐍
lefty67
2024. május 07. 19:08
Bunda??? Persze! Ment a hívás a MOL-tól Diósgyőrbe: gyerekek kell egy pont, rendben? Nem!!! Szeretnénk nagyon kikapni! Hat-hét elég lesz!
paracelsus-2
2024. május 07. 17:32
Szaranyosi elvtárs megszólalt. Annyi értelme van a meséjének, mint máskor. Sem szebb, sem okosabb nem lett.
Dunhill67
2024. május 07. 17:23
elfelejtett a dagadt fideszezni egyet...pedig az nagyon megy neki
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!