Józsefvárosban is elindult a kampány – már éjszaka letépték a Fidesz-plakátokat

2024. április 20. 11:43

Helyükre pedig sok helyen a baloldali Pikó András hirdetőbáblája került.

2024. április 20. 11:43
null

Nyitókép: Fotó: Facebook/Szilágyi Demeter

***

Ma éjféltől lehetett kirakni az önkormányzati választási kampányplakátokat, de a Józsefvárosban alig kellett hozzá néhány óra, hogy a Fidesz–KDNP-t színeiben induló Sára Botond plakátjait megrongálják, letépkedjék. Sőt, néhány helyen a fideszes jelölt hirdetőtábláját Pikó András jelenlegi baloldali polgármester táblájára cserélték – írja a Magyar Nemzet. 

Pikó úr és a szikrás erőszakik megkezdték a kampányt. (…) Betörhetik az irodánk ablakát, letépkedhetik a plakátjainkat, de mi csak megyünk tovább, mert mi változást akarunk a kerületben, mert Józsefváros jobbat érdemel!” – reagált minderre a Facebook-oldalán Szilágyi Demeter. 

Józsefváros kormánypárti önkormányzati képviselője azt is megosztotta, hogy a rendőrség egy rongálót már elfogott.
 

Fotó: Facebook/Szilágyi Demeter

 

Összesen 51 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:42
🍓 ️ ­­A­ ­­d­­­ö­g­­­ö­s­ ­­­l­­­á­­n­y­­o­­­k­­ ­v­á­­­r­n­a­­k­ ­­r­á­­d­­ 👉 𝗪­­­𝗪­­𝗪­­.­­𝗖­­­𝗨­­­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­­𝗨­𝗡
Tommaso
2024. április 20. 17:54
ORBÁN az EP-ről "a következő európai parlamenti választásokon a szuverenista politikai erők, a szuverenista politikai pártok nagyarányú győzelmet aratnak majd” A felmérések valóban azt mutatják, hogy a gyenge Európát szorgalmazó, populista pártok növelni fogják befolyásukat és a képviselőik számát. 10-ről akár 12-13%-ra is.
Tommaso
2024. április 20. 17:53
Kiváncsi vagyok az itt fröcsögő Orbán-hivek választások utáni hsz-eire, vajon hogyan magyarázzák a FIDESZ képviselői létszáma csökkenését. Bár valójában sejtem, mi fog történni. Egyesek kussolnak, mások terelni próbálnak. viszont 5m007h 0p3ra70r majd azzal jön, hogy nem is valósak a végeredményt közlő számok.
edico
2024. április 20. 17:46
A legkoszosabb kerületünk. Köszönet a vezetőinek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!