Kirúgták állami munkahelyéről a Magyar Péter rendezvényén felszólaló Tarr Zoltánt

2024. április 12. 11:05

Hát muszáj a meglévő létszámot felezni, harmadolni?

2024. április 12. 11:05
Lendvai  Ildikó
Lendvai Ildikó
Facebook

Fotó: Mandiner/Ficsor Márton

„Miután egy nap múlva kirúgták állami munkahelyéről a Magyar Péter rendezvényén felszólaló Tarr Zoltánt, a Fidesz kommunikációs igazgatója a fb-on kellő önérzettel és keresetlen őszinteséggel megadta a magyarázatot: »Miért kellene a kormánynak egy olyan emberben megbíznia, aki meg akarja buktatni?«

Világos. Eszerint ki kell rúgni azt az állami alkalmazottat, köztisztviselőt, közalkalmazottat (vasutast, tanárt, ápolónőt, könyvtárost, iskolai takarítónőt stb.), akiről tudható, hogy nem a kormánypártra szavaz. Hiszen nyilvánvalóan más kormányt kíván, vagyis a jelenlegit meg akarja buktatni. Könyörgöm, drága kommunikációs igazgató úr, már úgyis tanár-, orvos-, nővérhiány van! 

Hát muszáj a meglévő létszámot felezni, harmadolni?

És ha már ilyen jól el tetszett magyarázni, kiben miért nem kellene a kormánynak megbíznia, talán még azt is ki tetszene fejteni, kinek miért kellene egy ilyen kormányban megbíznia. Vagy egy ilyen finoman és árnyaltan szóló, körültekintő kommunikációs guruban.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:11
🍓 ️ ­A­­ ­­d­­ö­g­­ö­­­s­­ ­­l­­á­­­n­­y­­­o­k­­ ­­­v­á­r­n­­a­­k­ ­r­­­á­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­.­𝗙­𝗨­­­𝗡
august
2024. április 14. 09:09
Bezzeg próbálna meg a nem állami szférában a nagy nyilvánosság előtt a munkaadója ellen felszólalni! ----------- Ja, egy RTL klubos médiamunkás elmenne a TV2-be., -Váltsuk le a retekklubot szöveggel Azonnal kitagadják.
FreeEurope
2024. április 14. 08:18
Jaj, jaj, jaj! Kirúgták, kirúgták. De hát tudta is, hogy ki fogják rúgni. Lehet éppen ezért nem is kellett volna kirúgni, hanem csak agyonszívatni.
Teréz Pitykéz
2024. április 13. 21:09 Szerkesztve
A botox lezsibbasztotta az agyát is… Ha valaki a munkahelyét nyilvánosan szapulja azt kirúgják … ennyi… pártfüggetlenül . … ildikó, ezért nem vagy már politikus, magyarok ellen dolgoztál, dolgozol, nem kellesz senkinek, ki vagy rúgva!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!