Schiffer András nyíltan közölte, hogy kit támogat Budapesten

2024. május 07. 15:44

Nem kis meglepetést okozott az LMP egykori ikonikus politikusa.

2024. május 07. 15:44

Nyitókép: Földházi Árpád/Mandiner

„Budapesten, hajrá, Székely Sándor, a Szolidaritás Mozgalom elnöke!” – írta Facebook-oldalán Schiffer András.

Az LMP egykori társelnöke ezzel a döntésével nem kis meglepetést okozott. Székely Sándorék kedden adták le a fővárosi listájukat, amelyet a mozgalom elnöke vezet. Székely egyébként egyéni önkormányzati képviselőnek is indul a XX. kerületben – írta a Magyar Nemzet.

A Szolidaritás Budapest-szerte indít polgármesterjelölteket és képviselőjelölteket is. Olyan politikusok is színeikben indulnak egyes kerületekben, akik jelenleg a baloldali összefogás színeiben egyéni önkormányzati képviselők. A lap közölte, hogy Szolidaritás listáján ismert név még az egykori erzsébetvárosi szocialista polgármester, Hunwald György is, aki ezúttal is elindul a VII. kerület polgármesteri címéért.

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-83
2024. május 19. 04:47
🍓 ️ ­­I­g­a­z­­­i n­­i­m­­f­­o­­m­á­n­­­i­­á­k­­­ 👉 𝐖­𝐖­­𝐖­.­𝐗­­­𝟏­­𝟖­­­.­­­𝐅­­𝐔­­𝐍
kalman
2024. május 07. 20:54
Többször kifejtettem, hogy Schiffer Bandiban majd akkor lehet megbízni, ha befedi öt köbméter föld, egy két tonnás betonfedlappal, amelynek a tetején már porrá rohadt egy vadiúj T-74-es harckocsi!
Csopak
2024. május 07. 19:43
Libsi kutyából nem lesz libsi szalonna....
flesh ripper
2024. május 07. 18:44
Sifi mindig sunyi húszarcú figura volt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!