Oliver Stone Oscar-díjas rendező szerint Putyin rákos volt, de meggyógyult

2022. május 22. 07:42

A filmrendező korábban az orosz elnök közelében mozgott, de már három éve nem találkozott vele.

2022. május 22. 07:42
null

Régóta híresztelik az orosz elnökről, hogy súlyos betegséggel küzdhet. Legutóbb a brit MI6 egyik volt ügynöke, Christopher Steele állította, hogy az orosz elnök súlyos beteg és állandó orvosi kezelésre szorul. Most az Oscar-díjas filmrendező, Oliver Stone – aki két évig az orosz elnök közvetlen közelében mozgott és egy dokumentumfilm-sorozatot is forgatott vele – egy podcastműsorban beszélt az orosz elnök állítólagos betegségéről – írta az Index.

„Putyin úr rákos volt, de úgy tudom, hogy legyőzte a betegséget” – fogalmazott Stone Lex Fridman orosz származású amerikai mesterségesintelligencia-kutató műsorában.

A rendező azt nem árulta el, hogy Putyin pontosan milyen rákkal küzdött,

azt viszont elismerte, hogy három éve nem találkozott az orosz elnökkel, vagyis nincsenek frissebb információ az állapotáról.

Oliver Stone a műsorban arra is kitért, hogy szerinte az orosz elnök „elvesztette a kapcsolatot az emberekkel” a koronavírus-járvány alatt, amikor elzárkózott még a közvetlen környezetétől is, valamint pontatlan adatokat kaphatott a hírszerzéstől, és ezért értékelhette rosszul a helyzetet az ukrajnai háború megindítása előtt.

Stone egy hazafinak ismerte meg Putyint

A hollywoodi filmrendező azt is hozzátette: 2015 és 2017 közt, amikor az orosz elnök környezetében volt „racionális, nyugodt, az orosz nép érdekében fellépő embernek, igaz hazafinak ismerte meg őt”.

A teljes, csaknem két órás beszélgetést itt tekintheti meg:

Nyitókép: Képernyőfotó

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MaBaker
2022. május 23. 14:28
Ez ugyanaz a Steele ügynök, aki anno Trmp-ról terjesztette a Steele dosszié néven emlegetett, pisiszexes afférokat deliráló fantazmagóriát. Ennyit a hír komolyságáról.
Tidal_wave
2022. május 22. 22:24
Christopher Steele volt MI6 hírszerző? Ez, aki Trumpról összeállította a kamudossziét?
budapesti
2022. május 22. 20:30
Érdemes ezeket is elolvasni magyarul http://keresztenyszocialis.blogspot.com/2022/05/az-usa-vilaghaboruja-ukrajnai.html?view=magazine és angolul http://keresztenyszocialis.blogspot.com/2022/05/ukrainian-crisis-oliver-stone-blaming.html?view=magazine
Vakfolt
2022. május 22. 19:25
Én meg tegnap hallhatatlan voltam, de mára már mindenki újra hall engemet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!