Huszonkét migránst próbált átcsempészni a határon egy ukrán férfi

2022. július 05. 11:03

Az ukrán férfit a bátonyterenyei rendőrök fogták el, az általa vezetetett teherautó rakterében majdnem két tucat illegális bevándorló tartózkodott.

2022. július 05. 11:03
null

A Bátonyterenyei Rendőrkapitányság járőrei a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozóiroda Nemzetközi Bűnözés Elleni Főosztály Székesfehérvári Osztályának jelzése Bátonyterenyén belül állították meg a cseh rendszámú teherautót, melyet egy ukrán férfi vezetett, a csomagtérben pedig huszonkét illegális bevándorló tartózkodott. Mivel a magukat szírnek valló személyek nem tudták igazolni magukat és nem volt magyarországi tartózkodási engedélyük, visszakísérték őket a határhoz. 

A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozói az embercsempésszel szemben – őrizetbe vétele mellett – büntetőeljárást indítanak. Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Kapcsolódó
 

Harmincegy migránst próbált egy teherautóban átcsempészni: az árokba borult. 
A litván embercsempész ráadásul Nárainál még balesetezett is. Bővebben

A litván embercsempész ráadásul Nárainál még balesetezett is. . 

Forrás és kiemelt kép: Police.hu

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MZperXXL
2022. július 10. 09:23
Végre egy ukrán, aki meg is dolgozik a pénzéért, és tessék, már ez sem jó nekünk. Ej, de válogatósak lettünk... önkritikát kellene gyakorolnunk. :-PPPPPPPPPPPP
Spiltyu
2022. július 06. 13:53
az ukrán faszt át kll adni ukrajnának... vigyék a frontra harcolni a buzit
flesh ripper
2022. július 05. 18:47
Az USA-ban nem kockázzák ki az illegális migrik, agresszív bűnözők pofáját. Hiába, mi nem vagyunk jogállam. Leesik az állam, jogállam! Óvjuk a bűnözők személyiségi jogait:(
KBA98
2022. július 05. 15:51
Tűzparancs kell! Aki engedély nélkül lép át a határon annak annyi!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!