Elhunyt Donald Trump nővére

2023. november 13. 18:28

Maryanne Trump Barry 86 éves volt.

2023. november 13. 18:28

Életének 86. évében elhunyt Maryanne Trump Barry volt szövetségi bíró, aki Donald J. Trump idősebb nővére volt. A New York Times úgy fogalmazott, 

Maryanne Trump egész életében fivére oltalmazója és kritikusa volt.

A lap beszámolójából kiderült, Barry asszony a manhattani Upper East Side-on lévő otthonában halt meg – közölte két, az ügyet ismerő forrás. Egyikük azt mondta, hogy hétfőn kora reggel találtak rá. A halál pontos okát nem közölték.

Maryanne Trump Barry, John Barry veterán, peres és fellebbviteli ügyvéd özvegye, szövetségi bíróként dolgozott New Jerseyben, egy olyan pozícióban, amelyet Trump megbízottja, Roy M. Cohn ügyvéd segített neki megszerezni Ronald Reagan elnöksége idején. A bírói székből 2019-ben vonult vissza. Azt követően, hogy a New York Times a család adózási gyakorlatáról szóló nyomozása kapcsán vizsgálatot indítottak ellenne.

Bizalmasai szerint Trump kevesek szavaira hallgatott annyira, mint a nővérére. Ám elnöki ciklusa utolsó évében jelentős törés keletkezett a kapcsolatukban, amikor unokahúguk, Mary L. Trump, aki a családjukról szóló memoárját népszerűsítette, hangfelvételeket hozott nyilvánosságra, amelyeken nagynénje kritikusan nyilatkozott az elnökről – írta a New York Times.

***

Nyitókép: Ed JONES / AFP

 

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
5m007h 0p3ra70r
2023. november 13. 23:57
Egy random gyászjelentés is milyen zavart tudok okozni a liburgyák sorokban.
europész
2023. november 13. 23:39
Oszinte reszvetem.
akkor ki
2023. november 13. 22:04
Nyugodjék békében! A libsiknek meg lelki megnyugvást és bele törődést, hogy az idők végezetéig, VESZTESEK! 😀
Szutykok
2023. november 13. 20:34
Ma is készült ruszki darált hús zabáljátok az ork fasírtot kipcsak ciganyok!:DDDDDDDDDDDD https://www.youtube.com/watch?v=lFegnB6UenI SLAVA UKRAINI!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!