Ezért akarják elhallgattatni? Trump öt billegő államban is vezet Bidennel szemben az új felmérések szerint

2023. november 06. 06:29

A jelenlegi elnök már csak Wisconsinban vezet.

2023. november 06. 06:29
Former President Donald Trump Holds Independence Day Rally

Egy október 22. és november 3. között végzett közvélemény-kutatás eredményei aggasztóak lehetnek a demokraták számára, ugyanis a felmérés szerint ha most vasárnap lennének a választások, akkor Trump több mint 300 elektori szavazatot szerezne, és könnyedén megnyerné az elnökválasztást – írta meg a Huffpost.

Az új felmérések szerint az öt kulcsfontosságú billegő államban több választópolgár azt nyilatkozta, hogy egy elképzelt egy-az-egy elleni összecsapásban a volt elnök, Donald Trumpot választanák a New York Times/Siena College által vasárnap közzétett adatok alapján.

A felmérés alapján Trump nyerne Nevadában 52%-os aránnyal a 41% ellen, Georgiában 49%-os aránnyal 43% ellen, Arizonában 49%-os aránnyal 44% ellen, Michiganban 48%-os aránnyal 43% ellen és Pennsylvaniában 48%-os aránnyal 44% ellen.

Wisconsin az egyetlen billegő állam, ahol a The New York Times és a Siena College által végzett felmérés alapján még Bidennek van egy minimális előnye. Ebben államban Biden vezet Trump előtt 47%-os aránnyal 45% ellen.

A legfontosabb okok, amiért a választók elhagyhatják Bidet,

azok a korát és szellemi épségét érintő félelmek, valamint valamint a gazdasági helyzettel való elégedetlenség a felmérés szerint.

A választók az érintett hat állam egész területén 59%-os többséggel azt mondták, hogy bíznak Trumpban a tekintetben is, hogy jobban tudná kezelni a gazdasági válságot, mint a jelenlegi elnök.

Ezt is ajánljuk a témában

***

Nyitókép: Bloomberg

 

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. november 08. 14:52
Azért ne kapkodjunk. Kerek egy év még a választás és elvileg a kampány arról szól, hogy meggyőzzék az embereket. Ez pedig még el sem kezdődött. De egy csere a Fehér házban kifejezetten jól jönne.
nitsahon
2023. november 07. 07:50
A Wén Demens TARTÓTISZTJEI ismét MEGKÍSÉRLIK ELCSALNI a WÁLASZTÁSt?
nempolitizalok-0
2023. november 06. 16:09
A libsik ezt már szerencsére elkúrták. Azért az amerikai népen csodálkozom, van egy járni alig tudó, demens elnökük és egy 60-as IQ-al rendelkező alelnökük. Most ők ezt nem látják?? Rajtuk röhög az egész világ. Azt hinné az ember, pár nagyon ostoba négeren kívül senki sem szavaz a libsikre.
MaBaker
2023. november 06. 15:19
Őszintén remélem, hogy Trump nem csak egy ügynök, akinek át kell vennie a világháború projektet, hogy fehérek is vívják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!