Őrjöngtek az Izrael-ellenes tüntetők New Yorkban, művért fröcsköltek, síró nőt fenyegettek

2023. november 11. 10:21

A Grand Central vasútállomást is megrohamozták.

2023. november 11. 10:21
null

Izrael-ellenes, a zsidó állam felszámolását követelő tüntetők rohamozták meg péntek este a Grand Central vasútállomást New Yorkban – számolt be a New York Post.

Az állomást a demonstráció miatt épp lezárták, a vandál tüntetők azonban be akartak törni az épületbe, a rendőrökkel is összetűzésbe kerülve. A csőcselék tagjai előzőleg egy másik városrészben felgyújtották az izraeli zászlót is. Majd a többezres tömeg Manhattan-en, ablakokra és kirakatokra az izraeli népirtást hirdető matricákat ragasztva,

a New York Times épületére pedig művért fröcsköltek. 

A lázadást szorgalmazó demonstrálók „Palesztina csak a miénk!” üvöltésekkel vonultak a városban. Egy könnyeivel küszködő Izrael-párti ellentüntetőnek azt üvöltötte egy maszkos férfi, hogy „Sírj!”, meg hogy „A cionista anyabaszók!”

Nyitókép: Twitter

 

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rockercicc
2023. november 11. 20:49
Sok rohadt arabot ki kell baszni Európából, és minden civilizált országból!. Most jött el az ideje!
Szvv
2023. november 11. 20:02
Na, ha izraelnek nem sikerul rendet tenni, ideje lesz onvedelmi eszkozoket beszerezni, hogy meg tudjuk vedni maguknak a szent vallast gyakorloitol.. szep kilatasok
Szvv
2023. november 11. 19:50
Minek engedtétek be őket? Minek adjátok alájuk a lovat? Ezek az amerikaiak sem az eszükről híresek… Barmok.
letsgobrandon-2
2023. november 11. 13:53
hajrá nyílt társadalom... a népek olvasztótégelye egy kondér fortyogó szar
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!