A BBC műsorvezetője bemutatott a nézőknek, de kiderült, csak poénkodni próbált (VIDEÓ)

2023. december 16. 17:30

Mint mondta: csak a közeli munkatársait és barátait akarta megviccelni.

2023. december 16. 17:30
null

Egy héttel ezelőtt a brit tévénézők legnagyobb meglepetésére 

a BBC News egyik vezető műsorvezetője, Maryam Moshiri azzal kezdte az esti híradást, hogy bemutatott mindenkinek.

A nézők felháborodását követően a BBC röviden elnézést kért, majd pár nap múlva valaki megosztotta a teljes felvételt, melyen az látszik, hogy Moshiri az élő adás kezdete előtt munkatársait szórakoztatta a visszaszámlálás alatt.

Az hosszú verzióból kiderül, 

a műsorvezető valóban nem akarta megsérteni nézőit, csupán jókedvet akart varázsolni a stúdióba.

Moshiri közösségi oldalán meg is köszönte a névtelen jótevőnek, hogy közzétette a teljes felvételt, ami bizonyítja, hogy nem volt benne semmilyen rossz szándék, csak a közeli munkatársait és barátait akarta megviccelni. 

Majd ismételten elnézést kért mindenkitől, akit megbántott a gesztussal.

Nyitókép: képernyőfotó, The National

 

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Abafy Alfréd
2023. december 21. 18:30
No most játszunk el a gondolattal. Mi történne ha a magyar közszolgálati tévében történne meg egy ilyen "malőr" ? Mit kapnánk a fejlett nyugati médiától, politikusoktól?
Majdmegmondom
2023. december 17. 09:05
Ezt hozta el a liberalizmusban felnőtt utolsó két generáció, a teljes tiszteletlenséget és tudatlanságot, a következmények nélküli végtelen egyszerűséget. Mondanám, hogy bezzeg régen még inasnak lenni is jelentett valamit, ma a buta celebek világában már bárki lehet diszlexiás színész, fahangú énekes, ostoba híresség, dadogó műsorvezető, de akár az USA elnöke is...
GrumpyGerald
2023. december 17. 01:06
Aszittem ezt már egyszer megbeszéltük. Ilyennel nem épeszű dolog viccelni egy többtízmilliós globális nézettségű csatornán. Egyáltalán nem, hát még az élő adás közvetlen közelében. Ja és még valami, én sosem mutattam be még a kollégáimnak, se komolyan, se "viccből". Ha az említett kaliberű médiánál - képernyősként - dolgoznék, valszeg még ennyire se tettem volna. A zsinórmérték összetöpörödött, amúgy már nem most. :D
rockercicc
2023. december 16. 22:35
Buta muzulmán geci.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!