„Térdre kényszerítették a zsidók a Jobbikot!” – szakadhat a párt és a szélsőséges holdudvar

2015. március 25. 12:20

Kérdés, hogy meddig tűri a cukulást és mérsékeltkedést a táborukhoz lazábban vagy szorosabban kapcsolódó szélsőjobboldali szubkultúra.

2015. március 25. 12:20
Borbás Barna
Válasz.hu

„Az átalakulás a cicás-kutyás kampányfotókkal indult, a béke és a szeretet programjának meghirdetésével folytatódott, most pedig a szélsőséges jelzőket próbálja lerúgni magáról a párt. Ugyanaz a párt, ami korábban gárdát szervezett, EU-zászlót égetett, aminek képviselői új zsidó honfoglalásról írtak és beszéltek.

Kérdés, hogy meddig tűri a cukulást és mérsékeltkedést a táborukhoz lazábban vagy szorosabban kapcsolódó szélsőjobboldali szubkultúra. Mert valami eltörött, arra egészen nyilvánvaló jelek utalnak.

A címlapján a pártot és személyesen Vona Gábort is folyamatosan támogató Kuruc.info például így tálalta a cipőkbe köpő Kulcsár Gergely ügyeit: »Kulcsár Gergely a vascipőknek kényszerült virágot vinni«; »Kulcsár Gergely jobbikos képviselő újabb levele került nyilvánosságra. A közelgő holokamu-emléknap ügyében eligazítást kérő e-mailt, melyet a 444 nevű zsidó blogocska tett közzé, 2012-ben írta a frakció levelezőlistájára.« A Kuruc jogosnak nevezi a Kulcsár aggodalmát a »biboldók« kezdeményezésével kapcsolatban, a hírben náluk a holokauszt továbbra is következetesen holokamuként szerepel.”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pinter68
2015. március 25. 21:44
Ez a szélsőséges pártok sorsa. Mindig is ez volt. A történelem csak ismétli önmagát. Arról már nem tehet, hogy vannak akik soha nem tanulnak belőle.
korona
2015. március 25. 21:25
Azonban vannak józanul gondolkodó zsidók is, amilyen volt Golda Meir és amilyen Netanjahu is. Ők hazát akartak és akarnak teremteni fajuknak, a többi nemzeti állam példájára, de az ortodoxok ezt ellenzik, mert az ősi szokások azt sugallják, hogy a zsidók csak a gójok között élhetnek jól,azzal , hogy azokat gazdaságilag kihasználhassák.
korona
2015. március 25. 21:11
A potentben lévő zsidóknak tudomásul kell venniük, hogy ők már a magyar társadalomban labdába nem rúghatnak. Ők voltak azok, akik a magyar arisztokráciát elüldözték, kivégezték, meggyilkolták, hogy aztán a helyükre üljenek és ők csinálták a közvéleményt. Akik nekik nem tetszettek, azokat ellehetetlenítették, akik meg tetszettek, azokat megjutalmazták. A világ minden bajának a zsidók az okai. Mindent a pénzzel szereztek, de magát a pénzt is ők csinálták. A zsidóknak a gójok nem számítanak embernek! Ezt fogjátok már fel nem-zsidók!
Mindjárt
2015. március 25. 17:06
A bolsevik patkányok műfelháborodását a magyaroknak nem kéne komolyan venni. Ezek mindenhól nyilasokat meg nácikat látnak de az álhiszti semmi más mint a saját borzalmas bolsevik multjuk takargatása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!