Matolcsy távozását szorgalmazza Kopits

2012. január 18. 17:58

A Költségvetési Tanács első elnöke szerint a gazdasági miniszternek már nincs hitelessége sem belföldön, sem külföldön.

2012. január 18. 17:58

Matolcsy Györgynek nincs már hitelessége sem belföldön, sem külföldön, ezért Orbán Viktornak meg kell válnia tőle – jelentette ki Kopits Görgy, a Költségvetési Tanács első elnöke a Heti Válasz csütörtöki számában megjelenő interjújában. 

Kopits György jelenleg a washingtoni Woodrow Wilson intézet vezető munkatársa. A közgazdász azt tanácsolja a kormánynak, hogy az IMF-nek mutassa be: megváltozott a gazdaságfilozófiája, gazdaságpolitikai paradigmaváltást hajt végre. Be kell ismerni, hogy az eddig követett gazdaságpolitika kudarcot vallott. 

A közgazdász szerint a kivételesnek mondott magyar modell hazárdjátékkal ér fel, ezért „el kell fogadnunk az EU intelmeit, s eleget kell tennünk a szerződésben vállalt kötelezettségeinknek”.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Baruch Yehuda
2012. január 18. 23:16
Annyi okos, de ikább okoskodó zsidó közgazdász és pénzügyi szakember, meg elemző van magyarországon, hogy közben a rendszerváltás elött a KGST második legeladósodottabb országa volt. rendszerváltás után pedig a volt KGST országok közül szintén a legeladósodottabb EU tagállam lett. Miközben eltűnt az állami vagyon 80%-s, 57 tonna arany és az államadóság eléri a 22 ezer milliárd Forintot. Ennyi kibaszott okos zsidó mellett ez, hogyan is következett be? Izraelen kívül egy négyzetkilóméterre sehol nem jut annyi zsidó pénzügyi szakember, mint Magyarországon. Igaz ezek vagy a hülye zsidók közül kerülnek ki vagy szélhámosok, vagy csupán saját zsidó közösségük javára munkálkodnak, leszarva a goj magyarokat. Mindenesetre ebben az esetben ne várják, hogy rajongjanak értük!
Biomechanoid
2012. január 18. 21:34
Matolcsy meg Kopits távozását szorgalmazta. Neki bejött, Kopitsnak nem.
Csubakka
2012. január 18. 21:25
Koppints bekaphatja
Talibán
2012. január 18. 21:16
Az egészben az a legszebb, hogy Kopits a washingtoni széf mellől osztja az észt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!