Alagútban ragadt egy metrószerelvény

2012. június 02. 14:11

Több mint fél órára az alagútban ragadt egy szerelvény a 3-as metró vonalán a Pöttyös utca és a Határ út között szombat délben.

2012. június 02. 14:11

A Budapesti Közlekedési Központ arról tájékoztatta az MTI-t, hogy az első vizsgálat szerint a metrószerelvény légrendszerű fékjében a kompresszor nem termelt levegőt, így „befogott a fék”. A BKK közlése szerint a metró vezetője folyamatosan tájékoztatta az utasokat a problémáról, pánik nem alakult ki a mintegy 32 perc alatt, amíg a szerelvény a két állomás között, az alagútban volt. A hiba és az eset körülményeit vizsgálják. A leállás ideje alatt a Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest állomás között pótlóbuszok szállították az utasokat. A metróközlekedés nem sokkal egy óra előtt újraindult.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Basiliscus
2012. június 02. 22:30
"Megint elfüstölt egy szerelvény a 3-as metró vonalán . Ismét pótlóbuszok szállítják az utasokat a 3-as metró Nagyvárad tér és Kőbánya-Kispest állomások közötti szakaszán, mert a Pöttyös utcánál füstölni kezdett egy szerelvény - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ szombaton kora este az MTI-t. jún.2. 19,46" Szar ügy.
Hajdú Sógor
2012. június 02. 22:24
http://www.miep.hu/fuggetlenseg/2010/szeptember/10/demszky_hagyo2.jpg
Hajdú Sógor
2012. június 02. 22:21
Én csak azt nem értem, hogy a hülye emberek mérnem a világvárosi négyes metró likaiban mennek dolgozni és haza. Micsoda múltba révedő mucsai lábszagú bőgatyások!
heep
2012. június 02. 20:23
Amíg nem lesz egy halálos áldozatokat követelő baleset addig kell várni, hogy tegyenek valamit? És hiába mutogat vissza a Tarlós a Demszkyre, teljes joggal, ez az ő nyakába fog ragadni. Az áldozatokról már nem is beszélve.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!