Előzetesben a szigethalmi késelés másik gyanúsítottja is

2013. január 25. 16:29

V. Róbert ellen – aki csütörtökön adta fel magát – a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve az eljárás esetleges meghiúsítása miatt rendelte el a kényszerintézkedést, egyelőre február 25-éig.

2013. január 25. 16:29

Előzetes letartóztatásba helyezte a Budakörnyéki Járásbíróság pénteken a szilveszteri szigethalmi késelés másik gyanúsítottját, a budapesti V. Róbertet is – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője az MTI-vel. Kállai Gábor tájékoztatása szerint a bíróság – helyt adva az ügyészi előterjesztésnek – V. Róbert ellen a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve az eljárás esetleges meghiúsítása miatt rendelte el a kényszerintézkedést, egyelőre február 25-éig. A férfit – aki csütörtökön adta fel magát – ugyanúgy emberölési kísérlettel gyanúsítják, mint a január elején előzetesbe helyezett társát, J. János szigethalmi lakost. A nyomozás adatai szerint V. Róbert szúrta hastájékon szilveszter éjjelén egy szigethalmi szórakozóhelyen Bozsányi Gergőt, a Sziget SC 21 éves birkózóját, életveszélyes sérüléseket okozva – mondta a szóvivő.

Höflinger András százados, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) életvédelmi alosztályának vezetője csütörtökön, Budapesten tartott sajtótájékoztatón jelentette be, hogy V. Róbert az ügyvédje kíséretében személyesen jelentkezett a rendőrségen. A másik gyanúsítottat, J. János 17 éves szigethalmi lakost, Sávoly Gergő MTK-s ökölvívó feltételezett támadóját még a késelés napján elfogták, majd január 4-én a bíróság előzetes letartóztatásba helyezte. A kényszerintézkedés idejére – ügyészségi fellebbezés nyomán – nem javítóintézetbe, hanem börtönbe kellett vonulnia.

Szilveszterkor, a szigethalmi söröző mosdójában késelésbe torkolló verekedés során az MTK ökölvívóját négy késszúrás érte, néhány ezek közül a szív környékén okozott sérülést. A Sziget SC birkózóját hátulról előrenyúlva hastájékon szúrták meg, ő napokig életveszélyben volt. Azóta már mindketten elhagyhatták a kórházat. Beluzsárné Belicza Andrea, a PMRFK szóvivője az MTI érdeklődésére pénteken azt közölte, hogy további támadót vagy támadókat már nem keres a rendőrség.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csárly
2013. január 26. 01:03
már csak 2 masszív kötél kell
thymian
2013. január 25. 22:16
És mi van a többi harminccal? No meg a család kiirtásával fenyegetőzőkkel?
Magyarok Pásztora
2013. január 25. 20:55
jurop segíts ! osztolykán for president !
greg
2013. január 25. 17:05
Kivégezték már a hulladékot?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!