Szivárgott a víz a 3-as metró alagútjában

2013. január 29. 11:15

A BKV közlése szerint a hibát már kijavították, az üzemzavar a forgalmat nem akadályozta.

2013. január 29. 11:15

A tűzoltóvezeték tűzcsapjának törése miatt vízszivárgás volt kedd délelőtt az M3-as metróvonal Corvin-negyed és Kálvin tér közötti szakaszán. A hibát már kijavították, az üzemzavar a forgalmat nem akadályozta – közölte a BKV az MTI-vel.

A tájékoztatás szerint a vízszivárgást reggel fél 8-kor észlelték, de a főelzáró elzárásával elhárították az üzemzavart, amely nem veszélyeztette a vonatforgalmat, a metrók zavartalanul közlekednek. A közlekedési társaság közleményében azt írta: az eset következtében előfordulhatott, hogy egy-egy járműbe beszivárgott a víz, ezért utasaik elnézését kérik.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2013. január 29. 12:16
Hát, mit tegyünk? Orbánék ezt a metrót is tönkre tették két év alatt. Demszkyék nem győzték karbantartani. :-))))
miklos1985
2013. január 29. 12:12
Még azon csodálkozok, hogy egyáltalán működik és járhatóak ezek a szakaszok ! Megy a nagy toldozás foldozás ahelyett , hogy a teljes szakaszt úgy ahogy van felújítani. A 4 metró meg teljesen felelsleges bár igaz már nem lehet visszacsinálni.
rosszkutya
2013. január 29. 11:45
Egy kutya megharapott egy postást.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!