Kormánypárti képviselők kocsiját öntötték le festékkel

2013. február 22. 19:20

Ismeretlenek festékkel öntötték le a szigethalmi képviselő-testület két Fidesz-KDNP-s tagjának a polgármesteri hivatal udvarában parkoló autóját. Az érintettek egyelőre nem tettek feljelentést az ügyben.

2013. február 22. 19:20

Kerepesi Nándor képviselő tájékoztatása szerint az idei költségvetést tárgyaló csütörtöki testületi ülés után, este 10 óra körül vette észre, hogy valamilyen „festékszerű, oldószerszagú anyaggal” öntötték le a kocsija elejét. Hasonló történt frakciótársa, Porkoláb Zoltán járművével is. Mint mondta, autójáról a nagynyomású forró víz az autómosóban – ahová a kihívott rendőrök kísérték el őket – lehozta a festéket, ám Porkoláb Zoltán kocsijának egyik elemét vélhetően újra kell majd fényezni. Ebben az esetben elképzelhető, hogy feljelentés lesz a dologból, egyelőre azonban csak a rendőrségi jegyzőkönyvet vették fel - tette hozzá a képviselő. Megfogalmazása szerint „megtippelni sem merik”, hogy ki követhette el a rongálást.

Fáki László, Szigethalom független polgármestere az MTI érdeklődésére közölte, hogy csak pénteken, a térségi rádióból értesült a történtekről, mivel az érintettek nem szóltak neki. A polgármesteri hivatal udvari parkolójánál lévő térfigyelő kamera esetleg rögzíthetett valamit, de a felvételt még nem nézték meg – fűzte hozzá a polgármester.

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
justiceforhungary
2013. február 23. 09:33
vörös volt a festék ? akkor lenne tippem ...
kjkj945
2013. február 23. 09:27
... danpetizmus a magamutogatás, gondolathiány, ezstelenség, károkozás Világnézet – az élet nagy kérdései ... Mi a világnézet? Miért fontos? ... Milyen legyen egy világnézet? Isten és a világ – Összehasonlító táblázatok ... Naturalizmus, szupernaturalizmus ... Teizmus, deizmus, ateizmus ... Panteizmus, panenteizmus ... Monoteizmus, politeizmus, henoteizmus Ember és világ, ember és sors ... Nihilizmus ... Egzisztencializmus A való igazság megismerése ... Agnoszticizmus – Nem is tudom... ... Gnoszticizmus – Csak a kiválasztottak tudják ... Szkepticizmus – Senki sem tudhatja ... Relativizmus – Nincs abszolút igazság ... Szinkretizmus – Az igazságok közös lényege Egy világnézet igazságának vizsgálata ... Racionalizmus – Igaz, ha ésszerű? ... Empirizmus – Igaz, ha megtapasztalható? ... Pragmatizmus – Igaz, ha működik? ... Fideizmus – Igaz, ha hiszünk benne? ... Evidencializmus – Igaz, és nem is kell bizonyítani? ... Szubjektivizmus – Igaz, legalábbis számomra?
Kristóf
2013. február 23. 09:05
Nagyon helyes. MUHAHA
Trükkök Százai...
2013. február 22. 21:57
Egyébként tipikusan jobbik szimpatizáns pernahajderkedés, munkakerülő, kopasz-nyikhaj kocsmatöltelékek debil szórakozása.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!