Heti Válasz: Szabálytalanul működött a Sirály

2013. április 04. 11:33

Az ellenzéki aktivisták által kedvelt Sirály romkocsma évek óta szabálytalanul üzemelt a Heti Válasz szerint.

2013. április 04. 11:33

A Heti Válasz arról ír: a főváros évek óta rendezné a Sirály romkocsma jogi helyzetét. Miután a „foglalt házat” korábban létrehozó Városi Színház Kft. 2011 decemberében kivonult, jegyzőkönyvben rögzítették, hogy az „ingatlanban a Marom Klub Egyesület tartózkodik kizárólag jogcím nélküli használóként, az ingatlan kulcsaival kizárólag a Marom rendelkezik”. Az egyesület vezetője, Schönberger Ádám nyilatkozatot tett, hogy az ingatlant határidőre kiürítik. Ez nem történt meg.

A romkocsmát az elmúlt másfél évben többször bezáratták, de volt, hogy a házfoglalók betörve jutottak az épületbe. A vendégek zárt térben dohányoztak, a szűk helyre százfős tömeg zsúfolódott be, tűzveszélyes módon gyertyákkal világítottak. Nyugtát semmiről sem adtak. Az épület mára valószínűleg életveszélyessé vált. A Marom legalább egy éve rezsit sem fizetett, emiatt 2 milliós számlatartozás gyűlt össze, amit a fővárosnak kell kifizetnie, mivel a mérőórák a tulajdonos nevén vannak – írja a lap.

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
incze
2013. április 04. 17:35
"Illegális szervezkedés a Fidesz ellen". Hát ez sirály. Ilyet ébtizedek óta nem hallottam (gyengébbek kedvéért: akkor emeszempébel).
OberEnnsinnen
2013. április 04. 14:56
"A Marom legalább egy éve rezsit sem fizetett, emiatt 2 milliós számlatartozás gyűlt össze, amit a fővárosnak kell kifizetnie, mivel a mérőórák a tulajdonos nevén vannak" Pontosan ezért mentek a múltkor a Fidesz-székház udvarára, ezért akartak bemenni az épületbe is: rendezné a Fidesz - mint valamikori fiatalok mozgalma - mostani maromos számláikat. Csak félreértették őket. Selmeczi azt hitte, éhesek, de nem erről volt szó. Ezért is nem értik: Miért állítja elő - jóságos ég!, kimondani is szörnyű - e HaHa-s maromosokat a magyar rendőrség.
kjkj945
2013. április 04. 14:54
sír állj!!!!
states
2013. április 04. 13:36
Ez magyarra lefordítva ugye azt jelenti, ha zsidó vagy, akkor rád nem vonatkoznak a törvények, jogszabályok, egyáltalán, ha zsidó vagy, törvények felett állsz. És ha mégis próbálkozik valaki, akkor csak annyit kell nyilatkozni a bejáratott médiában, hogy aki helyre akarja állítani a törvényességet, az antiszemita. Tuti, hogy akkor kapsz még két ingatlant, csak nehogy az illető megkapja a homlokára a bélyeget.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!