Szerdán ismertetik Király Júlia várható utódját

2013. április 09. 19:35

Orbán Viktor miniszterelnök a szerdai kormányülés után teszi meg jelölését a Magyar Nemzeti Bank (MNB) alelnöki posztjára – közölte a miniszterelnök sajtófőnöke kedden.

2013. április 09. 19:35
Havasi Bertalan tájékoztatása szerint a kormányfő a jelölésről az Országgyűlés elnökét fogja átiratban értesíteni, a jelölt parlamenti meghallgatása végett.
 
Király Júlia, az MNB egyik alelnöke hétfőn jelentette be, hogy lemond posztjáról április 22-i hatállyal, vagy már korábban, ha az új alelnököt április 22. előtt kinevezi az államfő.
 
A jegybankról szóló törvény értelmében a Magyar Nemzeti Banknak legalább kettő, legfeljebb három alelnöke van. Az MNB alelnökeinek személyére a miniszterelnök tesz javaslatot a köztársasági elnöknek.
 
Az MNB-nek jelenleg két alelnöke van: Balog Ádám és a lemondását hétfőn bejelentő Király Júlia.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csíksomlyai
2013. április 10. 06:59
Onett Mária úrhölgy lesz a jelölt, biztos forrásból tudom.
Nick:Hornby
2013. április 09. 23:39
Miért nézzem, kiscsávó? Az szebb talán? Ez a baj a magadfajtával, hogy csak ebben a körben tud pörögni, hogy ki fideszes, meg ki szoci. Én erről egy szót se szóltam. Király juli rettenetes arcáról jegyeztem meg, hogy rémisztő "női" arc.
Nick:Hornby
2013. április 09. 23:29
Leszarom én ezeket, amik neked olyan fontosak! Az a lényeg, hogy ezt a férfinak maszkírozott bankárszerűt ne lássuk többet a képernyőn, mert ez az arc engem elborzaszt. Érted e már hutty?
ciseaux
2013. április 09. 23:03
FUCK ME! This FUCKING BIATCH has a WHAT? A "successor? Seiuosly? Well, as long as the taxpayer is dumb...why not? Why one? Have three of her!!! Yipee! Mazel Tov!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!