Balogh József 25 évig verhette volt feleségét is

2013. május 02. 08:40

A nő állítja, házasságuk alatt végig verte őt Balogh József, legelőször akkor emelt rá kezet, amikor első gyermeküket várta.

2013. május 02. 08:40

A még mindig a volt férje nevét viselő Balogh Józsefné azt mondta, korábban azért nem hagyta el a bántalmazó fideszes képviselőt, mert nem tudta volna egyedül eltartani a gyermekeit. Végül akkor lépett mégis, amikor már konkrétan az élete forgott veszélyben. A volt feleség szerint egyszer egy zsírkeverőkanállal is úgy megverte őt a férfi, hogy betört a feje, eltört a kézfeje és szétment a térde is.

A fideszes képviselő jelenlegi élettársát orr– és arcsont-töréssel kezelték a kecskeméti kórházban, de Balogh József szerint a nő akkor szerezte a sérüléseit, amikor a vak komondor kutyájuk fellökte őt.

Összesen 118 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mary
2013. május 03. 12:33
Érdekes hogy ez a szennycsatorna mindjárt rátalált erre az asszonyra ! Hát nem érdekes ? Ha az ő baloldali-libsi barátjuk tett volna ilyet elhallgatnák.
vigyor
2013. május 03. 11:19
...azért egy volt feleség szavát óvatosan kell kezelni, ettől még szerintem egész más sérülés keletkezik egy eséstől és más attól, ha valakinek bemosnak egy bazi nagyot...
Selamat
2013. május 03. 07:43
Vajon létezik édesebb gyümölcs néhány jóravalónak, mint egy időben jól elhelyzett revans? Ha a képviselő valóban megverte asszonyát, nincs helye semmiféle képviseletben. Az nem elég, hogy kihúz egy képviselőcsoportból! De az nő sem normális, akinek állitólag már első terhessége alatt behúznak, majd bánatában szül 5 gyereket...
ballada
2013. május 03. 04:40
Demszky se volt egy asszonysimogató,meg kéne kérdezni Hodosán Rózát hogy Demszkytől hányszor kapott átszállót jobbról balról.Még a dolog pikantériája Róza az szdsz-n belül Magyarhoz a volt honvédelmi miniszterhez ment feleségül Demszky barátjához.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!