Így közlekedtek ti!

2013. november 23. 18:00

Egy pécsi buszsofőr összevágta a busz belső kamerája által rögzített sajátos közlekedési módokat.

2013. november 23. 18:00

A videóban minden van: körforgalmon keresztül(!) utat rövidítő autós, a mentő sebességét kihasználó sofőr, kereszteződésben parkoló autó, és még sok egyéb szabálytalanság mellett egy koccanásos balesetet is rögzített a busz belső kamerája.

De nem csak az autósok hánynak fittyet a közlekedési szabályokra: az is rögzítésre került, amikor egy anyuka piros lámpán hajtott át kerékpárjával, mögötte némileg lemaradva követte őt a gyermeke, aki viszont csak akkor érte el a kereszteződést, amikor a forgalom már elindult. Az autóknak fékezniük kellett, hogy megvárják, amíg a gyerek átér a túloldalra.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Holesov
2013. november 24. 07:57
Persze, lehetne itt is rendet csinálni, mint a legtöbb kulturált városban, így Bécsben is, csak itt az illetékesek nem törődnek vele. A közeli szupermarket parkolójában mindenki a mozgássérülteknek fenntartott helyen parkol még akkor is, amikor 10 méterrel távolabb szabályosan is parkolhatna. De mivel senki nem törődik itt vele, hát tesz rá.
JohnnyFirpo
2013. november 24. 00:49
Az utolsó kicsit se pofátlan. Lerakta az autót ahol éppen dolga volt, látja, hogy feltartja a buszt, de a kényelmes tempóján nem változtat, még vigyorog is. Majd miután kényelmesen leengedte az ablakot, elgurul. Lehet nem ártana egy szép sárga fecnivel letörölni vigyort az ilyenek képéről.
Akitlosz
2013. november 23. 20:36
1. A rendőrségnek kellene elküldeni, van ahol jól látszik a rendszám. Annak talán lenne némi hatása. De ennek, hogy megbámulják páran az interneten aligha. 2. Kellően sok közlekedés alatt, mint pl. a buszsofőr bárki összeállíthat ilyen filmet. A szabályosan közlekedőkről nem csinálnak ilyen filmeket, mert az nem érdekes. A szabálytalankodás és a csattanás az érdekes, az a hír. Csak az.
kjkj945
2013. november 23. 19:37
Be kellene vezetni (mint Bécsben) helyszíni bírság 200 ezer ft! És ha nem zavarja a forgalmat csak 5-6 óra múlva ülhet vissza, ha zavarja, elszállítani és csak másnap kaphatja vissza!! Be is kell tartani, ha már egyszer törvényt hoztak!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!