MNB-közbeszerzés: nem volt bizottsági meghallgatás

2013. november 18. 15:36

Hiába kérte az MSZP, a költségvetési bizottság leszavazta az MNB-alelnök Balog Ádám meghallgatását a jegybank által kiírt hatmilliárdos kommunikációs tenderről.

2013. november 18. 15:36

Szekeres Imre az ülésen elmondta: arra kíváncsi, hogy a már lezajlott hitelprogram hatmilliárd forintos kommunikációs kiadására mi szükség van akkor, amikor a jegybank 20 százalékos elbocsátást tervez. Miután a meghallgatás új napirendi pont lett volna a bizottság ülésén, így annak felvételéről szavazni kellett, a bizottság fideszes többsége azonban nem támogatta a meghallgatást.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
HSL
2013. november 18. 18:08
bukovics már írja a vezércommentet, kicsit ködösen fogalmaz, de mégis
megélhetési prolitikus
2013. november 18. 16:09
a NEMZETI bankban több pénz van mint valaha, ezért jut kommunikációra is több pénz mint bármikor korábban. ilyen pofon egyszerű komcsibérenc jajgató elvtársaim! óbégassatok csak hangosabban, annál jobban teljesít az ország! az mszp majd akkor számoltassa el a makulátlan kormányunkat, ha már elszámoltak sukoróval meg hagyó 40 dekás parizeradagjaival! addig is mi dübörgünk tovább a kijelölt úton... majd évek múlva megköszönitek szépen, hogy mi ilyen határozottak és bölcsek voltunk. a komcsi ugat a karaván halad, az ország épül.
BőröndÖdön
2013. november 18. 16:04
Szégyen amit a fidesz művel ebben az országban,dehát a birkák állítólag elégedettek!!Ez az ország nem is érdemel jobbat!!
micream
2013. november 18. 16:02
mennyivel elegánsabban és többet lehet lopni átutalással, mint egy nokiás dbozban. na birkák lehet tapsolni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!