Hatan kaptak Junior Prima Díjat magyar sajtó kategóriában

2014. november 06. 12:16

Kétmillió forintos pénzjutalom és egy kisplasztika járt idén a Junior Prima Díj díjazottjainak. Többek között az átlátszós Oroszi Babett, az indexes Jenei Miklós és a portfolios Csiki Gergely vehette át a díjat.

2014. november 06. 12:16

Hatan vehettek át Junior Prima Díjat magyar sajtó kategóriában csütörtökön Budapesten. Az idei díjazottak Oroszi Babett, az Átlátszó hírportál munkatársa, Máté Bence természetfotós, Csiki Gergely a Portfolio gazdasági hírportál munkatársa, Bihari Ádám, a TV2 riportere, Seres Gerda, az InfoRádió munkatársa és Jenei Miklós, az Index hírportál újságírója.

A díjazottak kétmillió forint pénzjutalomban részesültek, valamint megkapták Horváth Csaba Árpád kisplasztikáját, amelyet a díj mecénási feladatait ellátó Kavosz Zrt. erre az alkalomra terveztetett.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
emhem
2014. november 06. 17:34
ettől függ, hogy tetszik-e a hír, vagy sem, igaz?
Antigoné
2014. november 06. 16:06
Kik voltak a döntéshozók?
kukagyerek
2014. november 06. 16:06
"Magyar nem kapott?" .... Mi a fasznak kapna, elég ha meghívják békamenetelni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!