Mégsem lát mindent a szupetraffipax

2016. április 07. 09:55

Számtalan szabálysértést képesek felismerni a kedd óta élesben is működő szupertraffipaxok, a mobiltelefonálást viszont nem, így ezt nem is figyelik.

2016. április 07. 09:55

Nem figyeli a mobilozó sofőröket a szupertraffipax. Az ORFK közlekedésrendészeti főosztályvezetője elmondta: nem akarnak vitatkozni a sofőrökkel, és elve a vezetés közbeni mobilozás szabályozása nem teljesen egyértelmű.

A sofőrök egyébként rögtön fékeznek, ha meglátják a szupetraffipaxokra figyelmeztető táblát. Ugyanakkor sokan panaszkodtak amiatt, hogy túl közel vannak a táblák a mérőeszközökhöz. 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. április 07. 12:54
"A sofőrök egyébként rögtön fékeznek, ha meglátják a szupetraffipaxokra figyelmeztető táblát." Mert miért is? Kétlem, hogy az összes sofőr notórius gyorshajtó lenne. Aki eleve úgy közlekedik, hogy betartja a szabályokat ő nagy ívben figyelmen kívül hagyhatja ezeket a traffipaxokat.
Ellensúly
2016. április 07. 11:53
Minden évben több mint félezer magyarországi magyar embert veszítünk el csak azért, mert néhány állat nem akar normálisan közlekedni. Én a közlekedés terén is nagyon rendpárti vagyok, a mostaninál is sokkal szigorúbb szabályokat szeretnék, és jó volna, ha a rendőrség nem az építkezések után kint felejtett 20-as tábláknál meg a nem működő vasúti átjárók mentén ellenőrizne.
Sinistra
2016. április 07. 11:36
Aki betartja a szabályokat, az nem fizet büntetést. Aki nem tartja be, az meg fizessen. Ilyen egyszerű.
schnee
2016. április 07. 10:29
A szerv mélyen kussol arról is, hogy ezek a kamerák milyen messzire látnak el. Pedig már többen kérdezték tőlük, de soha nem válaszolnak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!