Újra járható a Szabadság híd

2016. augusztus 29. 17:00

Elkészültek a villamosmegállók akadálymentesítései, újra járható a Szabadság híd. Furcsa megoldásokban azért nincsen hiány.

2016. augusztus 29. 17:00

Elkészült 35 villamosmegálló felújítása és akadálymentesítése, így az utasok végre újra a villamosokat használhatják a pótlóbuszok helyett.

Nem sokat ér azonban az akadálymentesített megálló, ha régi típusú villamosok közlekednek az adott vonalon, nem pedig alacsony padlósak, így ugyanúgy lépcsőzni kell.

Akadt megálló, amit szélesítettetek, viszont nem akadálymentesítettek. És növények helyett is több helyen beton került az így már nem is annyira „zöld szigetekre”.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Strassnoff Ignác
2016. augusztus 29. 23:48
Ha jól emlékszek, a Margit híd felújítása annyiba került, amennyiért minimum 2 ugyanilyen hidat lehetett volna építeni. A híd áll. Nincs a Dunában, lehet rajta járni. Amint a seregben szokták mondani, a foglalkozás elérte célját. Drága volt? Ja. Itt minden kicsit drágább. A jobban teljesítés...
noMores
2016. augusztus 29. 21:44
Sajnos... Remelem, lesz annyi esze a varosvezetesnek, hogy minden nyaron csinalnak valamelyik ketsavosbol gyaloghidat.
adam
2016. augusztus 29. 20:48
Nagyon megizzadtak ertéelléknél, mégis csak ennyire futotta.
röviden
2016. augusztus 29. 19:42
Kákán csomót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!