Közleményt adott ki Szájer József

2021. augusztus 25. 18:13

Jogi eljárást indít a Blikk ellen a volt EP-képviselő.

2021. augusztus 25. 18:13
null

Közleményt adott ki Szájer József, amit teljes egészében közlünk:

„A mai napon egy napilap cikket és több fotót közölt rólam. A cikkben valótlan állítások és magántermészetű személyes adatok szerepelnek. Magyarországon a személyes adatokat, a képmást és a magánélethez való jogot törvény védi, azok megsértése törvénytelen. Sem a képek sem az adatok nyilvánosságra hozatalához nem járultam hozzá, azzal a lap a személyiségi jogaimat megsértette. Az ügyben jogi eljárást indítok.

Budapest, 2021. augusztus 25.

dr. Szájer József”

Kép forrása: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 368 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csakislovacska
2021. augusztus 29. 14:40
Ócska farizeus! Hányás!
syphax
2021. augusztus 28. 10:42
MÉÉÉNSZTRIIMES BALLIBGENYÁK SZERINT A JÓZSI: NEM ÖLÉGGÉ BUZI ÉS NEM ÖLÉGGÉ ZSIDÓ. NEM MELLESLEG: EBBEN LEHET VALAMI....IGAZSÁGFÉLE.
gyurmi53
2021. augusztus 26. 19:28
Megszegve a korábbi magamnak tett fogadalmat, bele olvastam a hozzászólásokba itt a Mandineren. Nem kellett volna! Csak remélni tudom, hogy Magyarország egésze nem süllyedt még oly mélyre a féktelen gyűlölet által gerjesztett esztelen önpusztításba, hogy képtelen legyen a kölcsönös tiszteleten és a józan észen alapuló párbeszédre ember és ember között. Elborzasztó, ami itt olvasható. Ez nem egy demokratikus fórum, ahol kijár a tisztelet minden véleménynek, ahhoz ugyanis a vitakultúra egy minimális szintjével kellene rendelkezni a hozzászólóknak. Moderálás nélkül ez így nem egy közéleti fórum, hanem egy szellemiség nélküli pöcegödör. És a Mandiner nem kerülheti meg a választ és a saját felelősségét abban, miért hagyta/hagyja, hogy ez így legyen.
geyza1947
2021. augusztus 26. 18:37
Mint embert megértem, de a körülötte kialakult sötét ügyek miatt jobb lenne ha szépen csendben maradna, nahogy elverjék valamelyik este..........................................
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!