Újabb Zsurnaliszta Vitaestet rendeznek – ezúttal Szilvay Gergely és Nagy József fog összecsapni

2023. február 07. 11:55

Február 23-án kerül sor a csörtére.

2023. február 07. 11:55
null

2023-ban is visszatér a Zsurnaliszta Vitaest, a Transzparens Újságírásért Alapítvány és a MagNet Közösségi Ház közös rendezvénye. Február 23-án ezúttal két véleményvezérnek számító újságíró, Nagy József a 24.hu, valamint Szilvay Gergely a Mandiner főmunkatársa vitázik egymással a média legégetőbb kérdéseiről – tájékoztatott a hírről a Transzparens Újságírásért Alapítvány.

A Zsurnaliszta Vitaestre 1500 forintért váltható belépőjegy a Tixa weboldalán, a helyszínen már nem lesz lehetőség a vásárlásra. A belépőjegyekből befolyt összeget egy olyan szervezet támogatására ajánljuk fel, amelyről az est végén a vitapartnerek meg tudnak állapodni.

Nyitókép: A Transzparens Újságírásért Alapítvány által közzétett kép

 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2023. február 08. 11:03
"Szilvay Gergely és Nagy József fog összecsapni" Ugyan már, józsika max a háziját tudja összecsapni, vagy a tenyerét a választási eredmények láttán.
budapesti
2023. február 07. 16:23
Egyébként, ha már itt tartunk: egy máltai popénekes maga mögött hagyta a homoszexualitást és erről beszélni mert egy interjúban, ezért az ottani rendőrség letartóztatta, és akár be is börtönözhetik. Itt lehet petíciót aláírni az érdekében: https://citizengo.org/hu/fm/210071-peticio-matthew-grech-mellett Javaslom, hogy a magyar kormány ajánljon fel politikai menedékjogot a ballib buzista kormányok által üldözött keresztényeknek.
budapesti
2023. február 07. 16:19
Szilvaynak nagyon át kell gondolnia retorikai és didaktikai szempontból is, mert a homo- és transzszexualisták mindig ravasz hazudozók, mellébeszélők és rágalmazók is. Fel kell készülnie arra, hogy hogyan lehet egyszerű válaszokkal leleplezni a hazugságot, levágni a vitapartnere által "felkínált" kanyarokat, és a nézők számára meggyőzőbben hangzó érveket mondani, mint a hazug vitapartnere.
NERbot
2023. február 07. 13:05
A vita a hanyatló nyugat ópiuma. A NER-ben nincs szükség felesleges szájjártatásra, elég, ha Gulyás Gergely elmondja a frankót a kormányinfón vagy kitesznek pár bombás óriásplakátot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!