Ezek a kretének egyből visszavennének az arcukból és a sebességből is

2023. július 04. 12:11

...ha lennének sebességmérő kamerák és drákói szigorúságú büntetés.

2023. július 04. 12:11
null
Karácsony Gergely
Karácsony Gergely
Facebook

„Race 001. Ez volt a rendszáma annak az autónak, amelyik a szalagkorlátot legyalulva halálra gázolt egy ártatlan embert. Ebből is látszik, hogy nem egy szerencsétlen véletlenről, hanem rendszerszintű problémáról van szó. Ha lennének sebességmérő kamerák és drákói szigorúságú büntetés, ezek a kretének egyből visszavennének az arcukból és a sebességből is. A kamerák felszerelése ugyan állami feladat - a bírságokból befolyó pénzzel együtt -, de mi nem várunk tovább rájuk: a főváros 48 sebességmérő kihelyezését készítette elő. Remélem, hamarosan működésbe is tudjuk hozni őket.”

Nyitókép: Kisbenedek Attila / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mzperx-10
2023. július 06. 04:16
Márpedig a probléma rendszerszintű 2 okból is: túl sok a sáv a hídon, ha csak 1 lenne, akkor nem lehetne versenyezni, illetve eleve nem kéne autókkal az Árpád hídon áthajtani, ki kéne onnan tiltani őket lsd Lánchíd.
next1opponent
2023. július 05. 22:36
Karigeriből dől a frusztráció, mert ötször meghúzták a forgalmi vizsgán és nincs jogsija.
Csigorin
2023. július 05. 17:16
fuggetlenul attol mi a velemenye a gyorshajtokrol maganemberkent, egy politikus egyszeruen nem nevezhet embereket (valasztokat!) kretennek. ez abece kene hogy legyen. meg akkor sem, ha azok.
szarvas-2
2023. július 05. 14:28
Mindig akad 1-2 hülye,aki rossz volt fizikábol és és fogalma nincs a centripetáris erőröl.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!