„A k*rva anyádat” – így hagyta ott Alföldi Róbert az oktatóját

2023. december 07. 10:11

Kiderült, miért nincs jogosítványa a színész-rendezőnek.

2023. december 07. 10:11
null

Alföldi Róbert egy interjúban elmesélte, mi az oka, hogy a mai napig nincsen jogosítványa. Még főiskolás volt, amikor elkezdte a tanfolyamot, de miután „nem találta a hangot” az autósoktatójával, faképnél hagyta.

„Az átkos szocializmusban, még a főiskolai tanulmányaim alatt szerettem volna jogosítványt szerezni. Elkezdtem, egyrészről nem szerettem, mert korán kellett kelni, ami nehezen ment, de ezt megoldottam. Az oktatómmal voltak gondjaim, olyan maffiózószerű ember volt, amit nehezen viseltem. Sőt, sehogy” – jelent meg a Best Magazin nyomtatott kiadásában.

Az említett oktató megalázóan beszélt vele és folyamatosan üvöltözött. Egyik alkalommal például: „Szívem, nem tudja, hogy kell indulni?!” – kérdezte a fiatal színészpalántától.

„A stílusa meghatározta a vezetésem egész hangulatát, és miután tudtam, az oktatóm minden bizonnyal nem fog megváltozni, az egyik alkalommal,

ránéztem, bocsánatot kértem, és azt mondtam neki: »A k*rva anyádat!«”

– mesélte a színész-rendező, akinek azóta sincs jogosítványa.

Nyitókép: MTI / Balogh Zoltán

 

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vkovacs
2023. december 13. 09:24
a stílus maga az ember
Unknown
2023. december 08. 13:12
Úgy szólította az oktató, hogy "szívem"? Mi lehetett az oka erre?
ultimax
2023. december 08. 12:41
Jól megaszontad neki Roby, jáj, annyira kemény vagy! Végülis nem kell mindenkinek jogsy.
papamaci57
2023. december 08. 10:54
Amúgy ne gúnyolódjunk rajta. A jogsiszerzés nagyon bonyolult feladat. Ha egy főpolgármesternek sem sem sikerül, akkor mit várunk egy utolsó csepürágótól.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!