Cameron felhívta Orbánt a svéd NATO-csatlakozás ügyében

2024. január 23. 16:07

A brit tárcavezető kitért Ukrajna támogatásának ügyére is.

2024. január 23. 16:07
null

Orbán Viktor miniszterelnök kedden telefonon megbeszélést folytatott David Cameron brit külügyminiszterrel – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát irányító helyettes államtitkár.

A tárgyalásról közösségi oldalán beszámolt David Cameron is; a jelenlegi külügyminiszter, korábbi brit kormányfő azt írta: Svédország gyors NATO-csatlakozásának fontosságáról tárgyaltak, annak érdekében, hogy a szövetség és az euro-atlanti térség biztonságosabb, a NATO pedig erősebb legyen.

Ezt is ajánljuk a témában

A brit tárcavezető kitért Ukrajna támogatásának ügyére is.

(MTI)

Nyitókép: JUSTIN TALLIS / AFP

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. január 24. 13:44
Orbán kritikátlan imádója, bizonyos 5m007h 0p3ra70r, rendszeresen HAZUDIK ezen a politikai kommentoldalon is. Ez nem számit , hisz ő egy kis senki, és hazudozása csak a magánnyomora része. DE mikor AZ ORSZÁG MINISZTERELNÖKE HAZUDIK, ráadásul már nem először, az az egész országra, az egész magyar nemzetre vet rossz fényt.
Tommaso
2024. január 24. 13:31
Vonyisz szerint Svédországnak nincs szüksége NATO tagságra, NATO országok veszik körül. Ez vagy igaz, vagy nem, bár inkább igaz, hiszen nem jelentkeztek volna.. Viszont A BALTIKUMNAK nagy szüksége van Svédországra. Ugyanis az Orosz Birodalom NAgy Péter óta saját területeként tekint erre a régióra.
Tommaso
2024. január 24. 13:28
ORBÁN egyrészt HAZUDOTT, másrészt HAZAÁRULÁST KÖVETETT EL. Ebben a háborús vészhelyzetben nem a hazánk szabadságát védő NATO-t erősitette, hanem az ellenséget, a terjeszkedő, területrabló, háborúkirobbantó Orosz Birodalmat. LEJÁRATTA MAGYARORSZÁGOT.
Tommaso
2024. január 24. 12:54
ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT ORBÁN HAZUDOTT Fogalmazhatnánk úgy is, Orbán - szokásához hiven - hazudott. Azt állitotta, nem Magyarország lesz az utolsó, amely megszavazza.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!