Orbán Viktor szembe ment Angela Merkellel (VIDEÓ)

2024. március 13. 09:36

„Nincs az a pénz, amiért ide migránsokat engedjünk be!” – hangsúlyozta új videójában a miniszterelnök.

2024. március 13. 09:36

Nyitókép: TikTok

Orbán Viktor a TikTok-csatornájára posztolt egy videót, amellyel ismét világossá tette: a magyar kormány nem fogja lehetővé tenni migránsok befogadását Magyarországra. Amíg Angela Merkel azt hangoztatta a 2015-ös migrációs válság után, hogy „meg tudjuk csinálni!”, addig a magyar miniszterelnök úgy látja: „Nincs az a pénz, amiért ide migránsokat engedjünk be!” 

A miniszterelnök által közzétett videót alább tekinthetik meg:

 

 

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Patika
2024. március 13. 14:15
Amúgy is van itt már elég... (iráni, arab, fekete meg kínai, meg ukrán és még ki tudja miféle jövevény)
Átoperált Kiscsoportos
2024. március 13. 11:39
Katarina Barley: Nyilvánvaló, hogy Orbán, a családja és a barátai közpénzt lopnak "Barley az interjúban beszélt többek közt arról, hogy " ... nyilvánvaló, hogy Orbán, a családja és a barátai, közpénzt lopnak. A magyar és az európai emberek pénzét lopják." (2022. márc. 8.) Ezzel az EP elnökhelyettese derekasan megsértette a magyar miniszterelnököt ... volt feljelentés? ... nem ... miért nem? „Ha ez az ember még egyszer hatalomhoz jut, Isten óvja Magyarországot, de még Európát is.” (V.Havel a Pedovajdátokról 2002) Nem törlöm belétek a cipőmet, mert a vajdátok már kitörölte veletek a seggét. Sötétmagyarország, sötétpedofidesz ...
Átoperált Kiscsoportos
2024. március 13. 11:35
Hatvan(milliárd)pusztát a mi pénzünkből építette a Pedovajdátok, Ostoba Cigánytamponok! Ezt köszönhetjük a Bakcigány Pedovajdátoknak: - már csak a bolgárok vannak mögöttünk (talán) - 2010 óta majd' 3 szorosa lett az államadósságunk - az € zóna 3-szorosa az inflációnk - az államháztartási hiány az EU-ban az egyik legnagyobb - 400 körül van az € - az EU-ban nálunk volt a legnagyobb vásárlóerő csökkenés - 2023-ban kb 2000 milliárd buktája volt az mnb-nek - az EU-ban az értékéből a legtöbbet vesztett deviza a HUF lett - az ország 4 régiója is az EU legszegényebbje közé tartozik - magyarPutrisztán hivatalosan is az EU legszegényebb országa - 4 millió ember él a létminimum alatt - az árszínvonal 2020 óta 40%-kal nőtt. - az élelmiszerek ára 2 év alatt közel 60, 4 év alatt több mint 70%-kal emelkedett. - itt adják Európa egyik legalacsonyabb bérét - itt van az EU-ban harmadik legnagyobb adóteher a fizetéseken - magyar állampapír a 3. legrosszabb a világon
Ugandai Bubu
2024. március 13. 11:29
Egyébként majdnem mindegy, Afrikában már most is 10x annyi gyerek születik, de lesz majd 20x is. A klímaváltozás megállítása is lehetetlen, szóval bukó ott is, itt is minden. Ha nem lesz mit enniük, cudar világ jön majd ott. Minden számitás szerint majd jön egy fekete Hitler Nigériában, aki élettér elméletről meg Európa benépesítéséről hadovál majd. Ott végünk lesz, mert 100 millió embert nem lehet feltartóztatni. De ha ez nem volna, az ipari civilizációnak vége lesz, mert fenntarthatatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!