Rendőrségi idézést kapott a momentumos politikus

2024. március 05. 16:18

Orosz Anna az ügy kapcsán elmondta, „minket ilyen piti eszközökkel nem lehet elhallgattatni”.

2024. március 05. 16:18

Nyitókép: MTI/Kovács Attila

***

Orosz Anna rendőrségi idézést kapott – közölte kedden a momentumos országgyűlési képviselő a Facebookon közétett videójában.

A momentumos politikus állítása szerint azért idézték be az I. kerületi rendőrkapitányságra, mert február 4-én egy transzparenst helyeztek el Novák Katalin, az azóta már lemondott köztársasági elnök hivatala előtt.

A Sándor-palota épületénél elhelyezett transzparensre az volt ráírva, hogy „Pedofilvédő Novák Katalin”.

Orosz Anna azt mondta, tanúként idézték be a keddi meghallgatásra, viszont meglátása szerint a feljelentés szövegéből „teljesen egyértelműen kiderül az”, hogy szabálysértés elkövetőjeként tekintenek rá.

„Teljesen egyértelmű, hogy a Fidesz minden eszközzel azért dolgozik, hogy pontot tegyen ennek az ügynek a végére, hogy a közéletben ne legyen szó arról többet, hogy kegyelmet adtak egy pedofil segítőnek,

de minket ilyen piti eszközökkel nem lehet elhallgattatni,

úgyhogy dolgozunk tovább azért, hogy egy olyan Magyarországon éljünk, ahol minden gyerek biztonságban, szeretetben, egészségben és méltóságban nőhessen fel” – fogalmazott a videóban.

A felvételt itt tudja megtekinteni:

***

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:12
🍓 ️ ­­­A­­ ­­d­ö­­g­­ö­s­­­ ­­­l­­á­­­n­­y­­o­­­k­­ ­­­v­­á­­r­­­n­a­­­k­­­ ­­r­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­𝗪­­.­­­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­𝗙­­𝗨­𝗡
Lajoss
2024. március 07. 13:42
…mégiscsak pártállam…🥲
hola47
2024. március 06. 07:03
A momentum ezt érdemli. Hazaáruló szarfejű gittegylet, nem más!
elfújta az ellenszél
2024. március 05. 20:31
Erre a piaci kofa színvonalra képesek, becsületsértés és hisztériás rikácsolás megy utcahosszat, semmi észérv vagy elgondolkodtató program. Most éppen a földhöz veri magát, de holnap feltámad és megy építési kordont bontani, vagy füstgyertyát meg festékestubust hajigálni a többi idiótával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!