Az év betelefonálását élte át az ATV műsorvezetője, nem is bírta nevetés nélkül (VIDEÓ)

2024. május 03. 09:59

A betelefonáló sokadik próbálkozásra sem értette meg, hogy már élő adásban van.

2024. május 03. 09:59

Nyitókép: Képernyőfotó

Szlazsánszky Ferenc, az ATV műsorvezetője „Az év betelefonálója” címmel egy mókás részletet tett közzé TikTok-oldalán, amely az egyik Fórum c. adásból származik. Egy idősebb hölgynek gyűlt meg a baja a technikával, nehezen tudtak kommunikálni a betelefonálása alatt.

Erzsébet a beköszönés után bele is vágott mondandójába, azonban egy ponton megzavarodott és arról érdeklődött a műsorvezetőnél, hogy hallják-e őt egyáltalán. Szlazsánszky többször is megnyugtatta a hölgyet, miszerint tisztán és érthetően lehet hallani, ám a hölgy továbbra is csak köszöngetett neki. „Háló, én vagyok az, Erzsébet vagyok” – mondta nem egyszer a hölgy, amire a műsorvezető reakciójában kifejtette, hogy ne a tévére figyeljen, hanem a telefonjára, mert ilyenkor a tévét le kell halkítani. 

„Ez nagyon mókás tulajdonképpen, ebből egy TikTok-videó fog születni” 

– tette hozzá Szlazsánszky. „Erzsébet vagyok és András után jöttem volna” – magyarázta a betelefonáló. 

Nem volna, hanem jött is. Ez a szép az egészben, hogy mi itt az ATV-nél megtartjuk az ígéretünket” – válaszolt Szlazsánszky Ferenc. A műsorvezető próbálkozásai ellenére nem sikerült megoldani a problémát, a hölgy továbbra is fogadkozott, hogy őt Erzsébetnek hívják és András után következik. Szlazsánszky egy darabig hallgatta, majd elnevette magát a helyzeten

Az említett felvételt itt tekinthetik meg:

 

 

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gebsi1
2024. május 04. 13:27
Mindenki fogja be a száját, én Erzsébet vagyok és András után következem.......
paracelsus-2
2024. május 03. 23:06
Balos színvonal.
PeterWeber
2024. május 03. 18:50
Tomaso anyukája lehetett a betelefonaló... 🤣🤣🤣
2024. május 03. 13:56 Szerkesztve
az atv minden műsorában a magyarok és az általuk támogatott magyarkormány közösen elért ereményei ellen aljas aknamunka megy!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!