Húsmentes hétfőt? Yoko Ono-mentes heteket!

2009. június 22. 13:00

Yoko Ono és Sir Paul McCartney közösen kampányol a húsmentes hétfőért, hogy megmentsük a Földet. Szerintünk viszont a Föld egyik fő baja pont Yoko Ono élete és munkássága.

2009. június 22. 13:00

A hír annyi, hogy két nagyon gazdag ember (akik közül az egyik dolgozott is a pénzéért) együtt tesz hitet a vegetarianizmus mellett, és hogy milyen jó volna, ha hétfőn csak zöldséget ennének az emberek. És azt is elmondják, hogy már jóban vannak. Ami nyilvánvaló pr-hazugság.

A hír apropóján viszont mondjuk el: a Föld megmentéséért az az ember teheti a legtöbbet, aki megszabadít minket ettől a gyűlöletes nőtől. Szétzúzta a poptörténet legnagyobb együttesét, cserébe ezért a zsebébe folyik a poptörténet legnagyobb jogdíja. Plusz álszent és tehetségtelen.

A világtörténelem legnépszerűtlenebb női lényének súlya nagyobb teher a Föld nevű bolygónak, mint a kiotói egyezmény interkontinentális leszarása. Legstílusosabb lenne a saját állkapcsával leharaptatni a fejét. De véletlenül ráfekhetne egy frissibe’ megmentett bálna is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!