Elpusztult Heidi, a kancsal oposszum

2011. szeptember 29. 11:07

Három és fél évesen elpusztult a lipcsei állatkert leghíresebb lakója, Heidi - adta hírül a Spiegel Online. A kancsal oposszumot szerdán altatták el, miután nem tudták kigyógyítani a köszvényből.

2011. szeptember 29. 11:07

Elaltatták a lipcsei állatkert leghíresebb lakóját, Heidit, a kancsal oposszumot. Jörg Junhold, az állatkert igazgatója elmondta, meg akarták kímélni a további szenvedéstől az idős állatot. Az elmúlt hetekben már alig mozgott, pedig az összes lehetséges gyógymódot kipróbálták köszvényére.

Heidi 2008 májusában született, az odensei állatkertből került Lipcsébe. 2010 decemberében mutatták be a látogatóknak. Valószínüleg kölyökkori rossz étrendjének köszönhette kancsalságát, mivel szemei mögött nagy tömegben rakódhatott le zsír.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!