Lángol a szeméthegy Mátyásdombon

2021. március 03. 22:20

Mintegy kétezer négyzetméteren ég a szemét a Fejér megyei Mátyásdombnál – közölte a Somogy Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője.

2021. március 03. 22:20
null

Óvári Timót elmondta: a tűzhöz elsőként Somogy megyéből a siófoki hivatásos tűzoltók érkeztek, az oltásban sárbogárdi és veszprémi kollégáik segítenek, valamint a helyszínre tart a Fejér megyei katasztrófavédelmi műveleti szolgálat is. A tüzet szántó és bozótos határolja, a tűzoltók öt vízsugárral oltják a lángokat – tette hozzá.

2019-ben már volt hasonló tűzeset a területen, a több ezer tonna bálázott hulladék két napon át tomboló tűze a szerencsés széljárásnak köszönhetően akkor nem okozott közvetlen lakossági veszélyhelyzetet.

Fotó: Csondor Henrietta tűzoltó hadnagy

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2021. március 04. 17:55
A Mátyás domb keresztapja ott is Rákosi volt?
Marslaki
2021. március 04. 06:31
Lehet, az "demókatikus ellenzék" tartott ott füstgránátos gyakorlatot. Fegyőr és Szabó dobálóztak, veszélytelen, játékboltban kapható jelzőrakétákkal, majd az Országgyűlés Hivatalába indultak...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!